Familie Michael Clarke Duncan doet onderzoek naar verloofde

Omarosa Manigault zou er vlak voor Duncans dood voor hebben gezorgd dat hij zijn testament herschreef.

De familie van de overleden acteur Michael Clarke Duncan twijfelt aan diens verloofde Omarosa Manigault. Zij zou er enkele maanden voor zijn dood op hebben aangestuurd dat Michael zijn testament herschreef. Nu krijgt Omarosa vrijwel alles en staat de rest van de familie met vrijwel lege handen.

Judy Duncan, de zus van Michael, heeft een advocaat ingehuurd om de zaak te onderzoeken. Ze is van mening dat haar broer niet zichzelf was toen hij de veranderingen in zijn testament doorvoerde. Toen hij naar het ziekenhuis moest voor een hartaanval zou zijn verloofde enkel met het geld zijn bezig geweest.

Verder zou Omarosa sinds de dood van Michael al heel wat van zijn spullen verpatst hebben, zonder de familie in te lichten of om toestemming te vragen. De beschuldigde heeft inmiddels gereageerd met de volgende woorden:

"I don't control the estate or the finances and Judy knows it. If you saw all of her emails and texts to me you would see that she is just trying to get money from me, and threatened going to press if I did not give it to her and that is a crime!"

Een kleine kanttekening: Judy erfde ongeveer een ton, dus het is nou niet zo dat zij er helemaal niks aan heeft overgehouden.



NieuwsFilm

meest populair