Amanda Bynes uit sportschool gezet

Het gaat goed mis met de voormalige kindster.

Toen Amanda Bynes pasgeleden naar haar sportschool in New York ging, had ze niet verwacht dat ze daaruit gezet zou worden. De voormalige kindster gedroeg zich volgens de directie van de sportschool bijzonder vreemd, en besloot haar daarom uit de school te zetten.

Een insider vertelt dat de actrice enige tijd geleden tijdens een sportles de hele tijd in zichzelf aan het mompelen was. ”En toen ze een radslag probeerde te maken, viel haar pruik af,” vertelde de bron. ”Daarna ging ze zitten en begon ze te huilen.”

Dat is niet het enige dat gebeurt is. De actrice zou nog andere vreemde dingen gedaan hebben, waar de insider niet op in wilde gaan. Wel vertelde deze nog dat de directie zich zorgen maakt over de manieren van Bynes. ”Ze vonden dat Bynes misschien een gevaar was voor andere bezoekers.”

Eerder al bleek dat de actrice zich steeds vreemder gedraagt. Zo kwamen we al te weten dat ze twee wangpiercings genomen heeft, en dat haar ouders graag willen dat ze terug naar huis komt. Daar heeft Bynes echter geen zin in, met dit soort taferelen als gevolg.



NieuwsFilm

meest populair