Gwyneth Paltrow vindt haar critici gestoord en sensationalistisch

Dat recepten uit haar kookboek driehonderd dollar kosten is onzin.

Actrice Gwyneth Paltrow kaatst de bal terug naar haar critici. De actrice schreef onlangs een nieuw kookboek en wordt flink bekritiseerd op de volgens de recensies veel te dure recepten. Maar Paltrow vindt het maar onzin: volgens haar verspreiden sensationalistische bloggers geruchten om zo wat aandacht te krijgen.

De Oscar-winnares bracht onlangs een nieuw kookboek uit, onder de titel It’s All Good, en wordt sindsdien bekritiseerd door recensenten. Zij vinden vooral de ideeën van Paltrow, dat gewone gezinnen dure ingrediënten als eendeneieren en speciale Manuka honing gebruikt moeten worden, maar niets.

Een criticus van Yahoo schatte bijvoorbeeld dat het ongeveer 300 dollar per dag zou kosten om een familie eten te geven, op basis van recepten van Paltrow. Maar afgelopen woensdag verdedigde Paltrow haar boek tijdens een optreden in de ochtendshow Good Morning America.

Ze zei: ”Dit is gestoord. Ik bedoel, deze maaltijd hier kost twee dollar per persoon, dus ik weet niet waar ze het vandaan halen. Ik zeg dat ik van honing hou, rauwe honing, en een pot kost vijfentwintig dollar, maar je doet er twee jaar mee. Dus zijn ze gewoon sensationalistisch. Er zijn veel columns die geschreven moeten worden en veel columnisten proberen gewoon aandacht te krijgen en zeggen helaas daardoor dingen die niet kloppen.”

De moeder van twee kinderen suggereerde ook dat mensen alternatieven kunnen vinden om de prijs van haar recepten laag te houden: ”ik hou bijvoorbeeld van biologische kip, maar dat is duur, dus je kunt ook gewone kip kopen.”



NieuwsFilm

meest populair