Video

Trailer komedie 'The Way, Way Back' met Steve Carell

De film kreeg een staande ovatie tijdens het afgelopen Sundance filmfestival.

door Jan-Peter Rook op 12.04.2013 om 11:26 in Video
Hieronder vind je de trailer van The Way, Way Back, een komedie van regisseurs Nat Faxon en Jim Rash, die vorig jaar een Oscar wonnen voor hun scenario van The Descendants. Ook de cast is dik in orde, met namen als Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, AnnaSophia Robb, Sam Rockwell, Maya Rudolph, Amanda Peet en Rob Corddry. De hoofdrol is echter voor de jonge Liam James, die je zou kunnen kennen van tv-series als The Killing en Psych.

De film, die een staande ovatie kreeg tijdens het afgelopen Sundance filmfestival, gaat over Duncan (James), een jongen die wordt gedwongen om de zomer aan het strand door te brengen met zijn moeder (Collette) en diens nieuwe vriend (Carell). Hier ontmoet hij een leuk meisje (Robb) en gaat hij aan het werk bij een waterspeelpark (gerund door Rockwell).

The Way, Way Back komt uit op 5 juli.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jonathancrane

Avatar

De makers achter The Descendants en Steve Carell, ik ben verkocht. Laat maar komen !

shaunofthedead

Avatar

Steve Carell is altijd goed, maar in het verleden speelde hij vaak hetzelfde soort rol, namelijk dat van het sullige losertje dat uiteindelijk toch meer te bieden had dan wat je op het eerste gezicht zou denken. Maar in deze trailer lijkt het alsof hij een arroganter iemand speelt, iemand die zich wel goed voelt over zichzelf. En dat is een rol die ik Carell liever zie spelen. Dat komt meer in de buurt van Michael Scott, zijn rol in The Office, wat nog steeds zijn meest geniale rol ever is!!

MrMister

Avatar

Steve speelt hier echt een DOUCHE! Wel leuke trailer, ga ik zeker checken. Trouwens, ik vind Rockwell echt een onwijs goede (wellicht ondergewaardeerde) acteur!

Hipper2dHopper

Avatar

MrMister "Steve speelt hier echt een DOUCHE! Wel leuke trailer, ga ik zeker checken. Trouwens, ik vind Rockwell echt een onwijs goede (wellicht ondergewaardeerde) acteur!"


Dit....

Angelater

Avatar

Ziet er leuk uit, en het kijken waard uiteraard. Kan er eigenlijk niet veel meer van maken :P

wncbest

Avatar

Jim Rash!!! DEANlicious!

seppe

Avatar

MrMister "Steve speelt hier echt een DOUCHE! Wel leuke trailer, ga ik zeker checken. Trouwens, ik vind Rockwell echt een onwijs goede (wellicht ondergewaardeerde) acteur!"


Goede acteur, maar zeker niet ondergewaardeerd. Misschien in het begin van zijn carriere, maar hij krijgt de laatste jaren bijna alleen maar lof.

NieuwsFilm