Jada Pinkett Smith schept verwarring over huwelijk met Will Smith

Is het nou een open huwelijk of niet?

Jada Pinkett Smith schept enige verwarring rond haar relatie met Will Smith. De twee zijn al meer dan vijftien jaar getrouwd en onlangs maakte ze enkele opmerkingen waaruit leek te blijken dat de twee een open huwelijk hebben.

”Ik heb Will altijd gezegd, ‘Je kunt doen wat jij maar wil, zolang je maar naar jezelf kunt kijken in de spiegel en denken dat het goed is’,” onthulde ze afgelopen weekend. ”Aan het einde van de dag is Will de baas over zichzelf. En ik ben hier als zijn partner, maar hij is zijn eigen man. Hij moet beslissen wat hij wil zijn, en dat is niet aan hem. Of vice versa.”

Vervolgens ging ze verder over een open huwelijk, en suggereerde ze dat de twee een open relatie hebben. ”Zouden we getrouwd moeten zijn met individuen die niet verantwoordelijk voor zichzelf en hun familie kunnen zijn? Moeten we in relaties zijn met individuen die we niet kunnen vertrouwen op hun eigen waarden, integriteit en liefde… voor ons?”

Maar, wat blijkt? Ze bedoelde niet dat de twee een open huwelijk hebben: ”Will en ik kunnen allebei doen wat we maar willen, omdat we elkaar vertrouwen. Dat betekent niet dat we een open relatie hebben… dat betekent dat we een volwassen relatie hebben.”

NieuwsFilm

meest populair