Miley Cyrus kapot na uitstel huwelijk

Liam Hemsworth wil nog niet trouwen.

Een bron heeft aan RadarOnline onthuld dat het niet Miley Cyrus, maar Liam Hemsworth was, die besloot om toch maar niet het altaar te betreden. De 23-jarige acteur was nog niet klaar om te trouwen, volgens de bron.

Miley (20), wilde deze zomer met haar vriendje trouwen, maar heeft besloten het huwelijk toch maar uit te stellen, uit angst haar vriendje te verliezen. De twee zijn al sinds juni 2012 verloofd, maar trouwen zit er voorlopig niet in:

”Toen Miley en Liam verloofd werden, dacht hij dat het een lange verloving zou zijn, en dat hij nog altijd een beetje vrijheid in zijn leven zou hebben. Maar Miley is erop gebrand zo snel mogelijk te trouwen. Hij werd toen kwaad en vertelde nog niet klaar te zijn. Dat maakte Miley op haar beurt weer verdrietig, omdat ze binnen een jaar met Liam wilde trouwen.”

In eerste instantie vertelde Liam daar niks over aan Miley, maar toen het drama groeide, besloot hij toch maar te vertellen dat ”genoeg genoeg is.”

”Ze was er kapot van, maar Miley begrijpt dat ze hem misschien teveel aan het pushen was,” vertelde de bron. ”Miley wil Liam niet kwijtraken, dus ze heeft geaccepteerd dat ze gewoon moet wachten.”NieuwsFilm

meest populair