TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Untouchables (1987)

Zaterdag 20 april om 23:30 op RTL7

Chicago is in de jaren '30 de stad van Al Capone, de legendarische gangster. Niemand is er in geslaagd zijn absolute macht over de georganiseerde misdaad in te perken, totdat het Treasury Departement beslist om het vuile karweitje te laten opknappen door een bescheiden agent: Eliott Ness.
Bekijk de afbeelding

Knocked Up (2007)

Zondag 21 april om 21:30 op NET5

Alison Scott is een ambitieuze en mooie jonge vrouw die op het punt staat om voor een grote televisiemaatschappij te gaan werken.Ben woont met vier vrienden in een uitgewoond huis compleet met geïmproviseerde boksring en luxe (d.w.z. van de muggen vergeven) zwembad. De vrienden hebben gezamenlijk de ambitie om hun leventje zo voort te zetten. Het moet worden bekostigd door het opzetten van een halfpornografische website over beroemdheden.Aan het begin van Knocked Up ontmoeten deze tegengestelde persoonlijkheden elkaar half- dronken in een bar en na een avontuurtje gaat ieder zijn eigen weg. Dat zou het einde van hun verhaal moeten zijn. Maar een telefoontje dat Ben een paar weken later van Alison krijgt blijkt geen uitnodiging voor een afspraakje te zijn maar de mededeling dat ze zijn kind verwacht. Nu moet Ben zichzelf wat existentiële vragen stellen: zal hij zich uit de voeten maken of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?
Bekijk de afbeelding

Due Date (2010)

Maandag 22 april om 20:30 op SBS6

Een vader in spé (Robert Downey Jr.) is gedwongen om mee te liften met een highschool dropout (Zach Galifianakis) om middels een road-trip op tijd bij de geboorte van zijn zoontje te komen.
Bekijk de afbeelding

Starship Troopers (1997)

Dinsdag 23 april om 22:10 op Veronica

In het nieuwe millennium wordt de mens geconfronteerd met een nieuw en dodelijk ras van buitenaardse wezens. De jonge Johnny Rico, een onverschrokken vrijheidstrijder, sluit zich aan bij een elite-eenheid van de infanterie: de Starship Troopers.
Bekijk de afbeelding

Marie Antoinette (2006)

Woensdag 24 april om 20:30 op RTL8

Marie-Antoinette, dochter van de Oostenrijkse keizer Frans I, is een naïef 14-jarig meisje. In 1770 wordt ze uitgehuwelijkt aan de Franse troonopvolger Lodewijk. Wanneer hij vijf jaar later de troon bestijgt na de dood van z'n grootvader Lodewijk XV, blijkt Marie-Antoinette nog niet klaar voor alle politieke intriges die het koninginschap met zich meedraagt en wordt uitgespuwd door het Franse volk. Uiteindelijk sterft ze onder de guillotine tijdens de Franse revolutie in 1793.
Bekijk de afbeelding

Anna and the King (1999)

Donderdag 25 april om 20:30 op RTL8

De Engelse lerares Anna Leonowens reist naar het exotische Siam om de kinderen van koning Mongkut te onderwijzen. Daar botsen haar Westerse ideeën en gedrag met de Oosterse gevoeligheden van de koning. Maar als tegenstanders proberen de macht van de koning te breken, besluit Anna hem te helpen in zijn gevaarlijke strijd om het behoud van zijn land.
Bekijk de afbeelding

Apocalypto (2006)

Vrijdag 26 april om 22:15 op Canvas
Regie: Mel Gibson

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk, en aan het einde wacht Jaguar Paw een gruwelijk lot. Door een speling van het lot krijgt hij de kans te ontsnappen. Aangespoord door de liefde voor zijn vrouw en familie probeert hij terug naar huis te keren om zijn cultuur levend te houden....



NieuwsFilm

meest populair