Reese Witherspoon en Jim Toth gearresteerd

Wegens rijden onder invloed en verstoring van de openbare orde.

Door redactie
Reese Witherspoon en haar echtgenoot Jim Toth zijn afgelopen vrijdagochtend in Atlanta gearresteerd. Toth wordt volgens het bericht van RadarOnline mogelijk aangeklaagd voor rijden onder invloed. Hij werd door de politie staande gehouden toen hij over de verkeerde baan reed.

Witherspoon werd tegelijkertijd opgepakt wegens verstoring van de openbare orde. De actrice werd geboeid nadat ze herhaaldelijke instructies van een agent negeerde. Hij vertelde haar dat ze in het voertuig moest blijven zitten, iets dat Witherspoon weigerde te doen.

Toen haar man de instructies van de politie opvolgde, om aan te bewijzen dat hij nuchter was, begon Witherspoon zich ermee te bemoeien. ”Mevrouw Witherspoon begon uit het raam te hangen en te vertellen dat ze niet geloofde dat ik een echte agent ben,” vertelde de agent. ”Ik vertelde mevrouw Witherspoon op haar kont te blijven zitten en stil te zijn.”

Maar ze deed geen van beiden, en volgens het rapport begon ze te roepen dat ze een ”Amerikaanse burger was en dus het recht had op Amerikaans grondgebied te staan.”

De agent schrijft verder in zijn rapport hoe hij haar armen vastpakte om haar te arresteren, terwijl Toth probeerde zijn vrouw te kalmeren. Volgens de agent vroeg de actrice hem daarna of hij wel wist wie ze was, waarop hij antwoordde van niet. Witherspoon vertelde daarna dat de agent op het nationale nieuws te zien zal zijn, waarop de agent zei dat hij dat prima vond.

Ondanks dat Toth verder vertelde dat hij slechts één drankje gehad had, was het percentage alcohol in zijn adem te hoog. Daarom kan hij mogelijk aangeklaagd worden voor rijden onder invloed. Daarnaast kan er nog een tweede aanklacht bijkomen: het niet op de juiste rijbaan rijden.

NieuwsFilm

meest populair