Tara Reid uit kledingzaak gezet

Ze kreeg geen korting vanwege haar roem en werd daarom kwaad.

Tara Reid is volgens een bericht in The New York Post volledig doorgedraaid in een winkel in Los Angeles, nadat haar verzoek om korting geweigerd werd. De 37-jarige actrice vroeg in een winkel waar ze was om korting, omdat ze beroemd was. Die medewerkers weigerden haar de korting, waarop de actrice begon te schreeuwen.

”Ze moest door de beveiliging naar buiten geëscorteerd worden. Ze leek dronken.”

Een ooggetuige onthulde dat ”ze zei dat ze een outfit nodig had voor het Coachella muziekfestival”. Maar, zo voegde de ooggetuige toe, ”Reid eiste een korting.”

De winkel weigerde dat, waarop ze aanvoerde ”vanwege haar roem” korting te verdienen. Toen ”begon ze te schreeuwen en werd ze naar buiten begeleid.”

Een vertegenwoordiger van Reid vertelt een geheel ander verhaal. ”Tara krijgt gewoonlijk flinke korting van de winkel omdat ze een lopend reclamebord voor ze is. Ze wordt gefotografeerd, dus geven ze haar grote kortingen. We vertelden hen dat we korting krijgen, maar ze vertelden dat ze het persteam zouden e-mailen om het na te kijken.”

Vervolgens vertelde ”een winkelmedewerker haar dat de korting geweigerd werd. Tara vond dat vreemd en vroeg hen het nog eens na te kijken,” vertelde de vertegenwoordiger. De winkel bood Reid aan de kledingstukken te bewaren, maar volgens de vertegenwoordiger verliet ze de winkel met lege handen.

Verder voegde de vertegenwoordiger nog toe dat ”ze absoluut niet dronken was. Mensen houden ervan om te zeggen dat Tara dronken is bij elke gelegenheid, maar dat is niet zo.”

De winkel weigerde commentaar te leveren op het bovenstaande.

NieuwsFilm

meest populair