Will Smith trost op zoontje Jaden

Na het acteren gaat Jaden nu ook zingen.

Door redactie
Jaden Smith, de zoon van Will Smith en Jada Pinkett, is ondertussen meubilair aan het worden in Hollywood. Hij is regelmatig te zien in grote speelfilms en begint ook zijn intreden te doen in de muziekwereld. Hij wil overigens geen rapper worden zoals zijn vader. Will ging geruime tijd door het leven als de Fresh Prince.

Jaden tegenover dagblad Metro: "Mensen vertellen me dat ik op hem lijk en dat ik net als hem loop en praat. Als ik ook als hem zou rappen, dan zouden mensen zeggen: hij gaat op de Fresh Prince-tour. Ik moest wel iets compleet anders doen."

Vader Smith over de groeiende bekendheid van zijn nog piepjonge zoon: "Je weet het nooit helemaal zeker. Je hebt het idee dat je je kinderen kunt aanvoelen, maar tot de dingen in hun leven zich beginnen te ontwikkelen en de dingen die ze veroorzaken effect beginnen te krijgen, kan je het nooit helemaal zeker weten. Maar Jada en ik dachten dat, omdat hij een carrière koos waar we beiden succesvol in zijn, we hem op zijn minst goede advies konden geven."

En volgens Will Smith gaan we nog veel van zijn zoon Jaden horen: "Hij is heel serieus, heel gefocust en hij heeft een veelzijdig talent, verlangen en doorzettingsvermogen. Die dingen komen heel zelden samen en ze vragen om een goede timing. Ik ben benieuwd wat hij beslist te doen met zijn leven."

NieuwsFilm