Is Lindsay Lohan verliefd?

Ze werd op een date met producent Mohammed Al Turki gespot

Lindsay Lohan maakte het twee weken geleden nog uit met rockmuzikant Avi Snow, maar lijkt nu al over hem heen te zijn. Ze werd afgelopen dinsdagavond samen met de rijke producent Mohammed Al Turki gespot op wat een date leek te zijn.

Het paar werd gespot toen ze naar de Broadway show The Orphans in New York gingen, waar Lindsay op dit moment tijd doorbrengt met haar familie voordat ze op 2 mei incheckt in de afkickkliniek.

De 26-jarige actrice en de steenrijke filmproducent arriveerden drie kwartier te laat voor de voorstelling. Ze renden naar binnen, om zo min mogelijk van de eerste akte te hoeven missen.

Het is overigens niet de eerste keer dat het paar samen uit is gegaan. Zo gingen ze in februari samen naar het jaarlijkste amfAR gala. De twee poseerden toen samen op de rode loper, waar ze elkaars hand vasthielden.

Lohan is wettelijk verplicht uiterlijk op 2 mei in te checken in de afkickkliniek. Het lijkt erop dat ze probeert nog zoveel mogelijk te genieten voor het zover is. Als ze dan eindelijk uit de kliniek ontslagen wordt, waar ze overigens sinds 2007 al vijf keer is geweest, moet de actrice nog meer van de staat. Ze heeft ook een werkstraf van dertig dagen opgelegd gekregen en zal nog eens zestien maanden in therapie moeten.

NieuwsFilm

meest populair