Colin Firth tekent voor thriller 'The Secret Service' en de nieuwe Woody Allen

De Oscarwinnaar (The King's Speech, 2010) is van alle markten thuis.

Oscarwinnaar Colin Firth (The King's Speech, 2010) tekent naar alle waarschijnlijkheid voor de hoofdrol in The Secret Service, Matthew Vaughns verfilming van de gelijknamige comic van Mark Millar en Dave Gibbons. Firth moet een James Bond-achtig personage gaan spelen die zijn neefje onder zijn hoede neemt en hem de fijne kneepjes van het spionnenvak leert.

Het scenario van de Fox productie werd geschreven door Vaughn en zijn gebruikelijke collega Jane Goldman. Voor de rol van de jongeling werd een tijdje terug nog Aaron Taylor-Johnson genoemd, maar hier lijkt geen sprake meer van te zijn. The Secret Service staat gepland voor 14 november 2014.

Een andere film waarvoor Firth is bevestigd is de nieuwste van Woody Allen. De nog titelloze film had met Emma Stone al een grote naam, maar met Firth erbij ziet het er nog een stuk aantrekkelijker uit. Er is vrijwel niets bekend over de film, behalve dat de opnames plaats zullen vinden in het zuiden van Frankrijk.

Allens eerstvolgende, Blue Jasmine, komt bij ons uit op 22 augustus. De film met Stone en Firth zal ergens in 2014 pas verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair