Rehab plannen LiLo gaan in rook op

Ze mag 90 dagen niet roken en dat kan ze niet aan.

Over minder dan 24 uur wordt Lindsay Lohan verwacht bij de afkickliniek van Seafield Center in New York. Maar zelfs nu ze haar tassen aan het pakken is, vertelt de actrice dat ze het niet gaat redden. Dat komt omdat ze niet mag roken in de rehab.

Bronnen dichtbij haar vertellen TMZ dat LiLo denkt dat ze het niet zal redden om 90 dagen niet te roken. De advocaten van Lohan proberen op haar verzoek Seafield ervan te overtuigen haar toch te laten roken, en anders een andere rehab te vinden die haar zal laten roken.

Er wordt ook geschreven dat Seafield dat niet toe wil staan; ze willen geen uitzonderingen toestaan. Dus zijn advocaten eraan bezig om iets te regelen met Morningside Recovery in Newpot Beach, een plaats waar Lohan in 2010 ook al probeerde af te kicken. Zij zouden wel toestaan dat er gerookt wordt.

Maar het grote probleem is dat de actrice daar niet heen mag gaan van de Amerikaanse officier van justitie. Overigens plaatste de actrice een foto van zichzelf op Instagram terwijl ze aan het inpakken was. ”90 dagen en 270 looks” luidde het commentaar daarbij.



NieuwsFilm

meest populair