Lindsay Lohan vlucht weg uit rehab

Ze was maar liefst twee minuten binnen!

Lindsay Lohan heeft het weer gedaan. Ze liep door de deuren van de rehab kliniek en besloot twee minuten later het toch maar niet te doen. Ze liep de Morningside Recovery in Orange County binnen (in plaats van de rehab in New York) en zag het toen meteen al niet meer zitten.

”Ze vertelde iedereen dat ze geen rehab nodig had,” vertelde een bron aan RadarOnline. ”En toen liep ze weg. Iedereen was stomverbaasd.”

De vader van Lohan, Michael, bevestigde het nieuws. Een goede beslissing was het niet van de actrice. In de deal die ze sloot met de rechtbank, om te voorkomen dat ze naar de gevangenis moest, stond dat ze 90 dagen naar een afkickkliniek moest.

Volgens haar vader is het echt een enorm slechte beslissing geweest. ”Als ze straks opgepakt wordt in New York, is de kans groot dat haar borg maar liefst 100,000 dollar wordt.”

De beslissing heeft dan ook grote gevolgen. De openbare aanklager is er niet blij mee en vindt het naar verluidt welletjes geweest.

Overigens vertelde Lohan een vriend wel terug te willen gaan naar de rehab. ”Lindsay zegt de afgelopen zes uur al dat ze terug zal gaan naar de afkickkliniek, maar dat heeft ze nog niet gedaan.”

NieuwsFilm

meest populair