Colin Farrell over zijn ontmoeting met Elizabeth Taylor

Ze waren 1,5 hartsvrienden.

Acteur Colin Farrell schijnt een goede vriendschap te hebben gehad met de in 2011 overleden actrice Elizabeth Taylor. Anderhalf jaar voor haar overlijden kwamen ze elkaar tegen in een ziekenhuis. Hij was er voor de geboorte van zijn zoon en zij kreeg een hartoperatie. Tijdens haar begrafenis was Farrell een opvallende aanwezige.

Colin tegenover de krant Daily Mail over de ontmoeting in het ziekenhuis: "Ik wachtte in het ziekenhuis op de geboorte van mijn zoon. Een uur of twee voor hij ter wereld kwam, ging ik even naar buiten voor een sigaretje. Er kwamen op dat moment een paar mannen binnen met Elizabeth Taylor en ik vroeg: 'Gaat alles goed met haar?', 'Het gaat goed, ze krijgt een kleine hartoperatie.' 'Zeg haar dat ik haar de groeten doe, hoewel ze mij waarschijnlijk niet kent', zei ik toen. 'Oh, ze kent je wel hoor', vertelden de mannen.'"

Vervolgens stuurde Colin bloemen naar Taylor: "Twee dagen na de geboorte van mijn zoon Henry, belde ik naar mijn assistent om een boeket bloemen naar Elizabeth Taylor te sturen. Blijkbaar had Elizabeth zelf al bloemen naar mij gestuurd. Het was de mooiste vriendschap die ik ooit heb gehad" en "Ik belde haar soms op om drie uur 's nachts omdat ik op vreemde uren in slaap val. Ze was ook een moeilijke slaapster. Ze was een goede en trouwe vriendin. Ik hield van haar."



NieuwsFilm

meest populair