Keira Knightley is getrouwd

Het was een klein huwelijk, met maar elf gasten.

Actrice Keira Knightley is in het zuiden van Frankrijk met haar verloofde, James Righton, getrouwd. De ceremonie was zeer gesloten, want er waren maar elf gasten aanwezig. Deze waren erg informeel gekleed, om zo min mogelijk aandacht te trekken.

Volgens een aanwezige zag ”Keira er extreem emotioneel uit – er waren zeker wat tranen van vreugde. Toen ze naar buiten kwam riepen een paar mensen ‘Goed gedaan, Keira!’ maar er waren zo weinig mensen aanwezig dat ze geen lawaai maakten.”

Aanwezige gasten waren onder anderen Knightleys ouders , haar broer en zijn vrouw. Verder waren Rightons vader en broer aanwezig, net als de leden van zijn band, de Klaxons. Voor de receptie waren rond de 120 flessen witte en rode wijn besteld, en flink wat flessen champagne. Gasten die verwacht werden waren Sienna Miller, de actrice, en Karl Lagerfeld, de directeur van Chanel.

Het koppel verloofde zich in mei 2012 en wonen samen in Oost-Londen. Dat ze in besloten kring zouden trouwen was al langer bekend: ”We zijn geen types voor een groot huwelijk. Ik heb daar helemaal geen behoefte aan,” vertelde Knightley toen ze net verloofd was.



NieuwsFilm

meest populair