Lindsay Lohan wil wisselen van afkickkliniek

Want ja, na drie verschillende klinieken in 1 dag is ze nog steeds niet tevreden.

Haar eerste incident in de afkickkliniek heeft ze overleefd, maar volgens RadarOnline lijkt het erop dat een tweede incident snel zal gebeuren. Lindsay Lohan vertelt iedereen in het Betty Ford Center waar ze verblijft dat ze wil gaan.

De 26-jarige actrice checkte afgelopen donderdag laat in bij de kliniek, slechts uren voordat de publieke aanklager van Los Angeles naar de rechter wilde stappen om haar alsnog te laten arresteren. Het is het tweede verblijf van Lohan in deze kliniek, en haar zesde keer in een afkickkliniek in het algemeen.

Erg veel vertrouwen heeft ze er echter niet in. ”Lindsay smeekt nu al iedereen om weg te mogen uit Betty Ford.”

”Ze klaagt tegen iedereen die maar wil luisteren dat ze er niet bij wil zijn en dat ze beter ergens anders kan zijn.”

Maar eigenlijk lijkt niets goed voor haar. Oorspronkelijk zou ze in Seafield in New York inchecken, maar besloot ten toch maar naar het Morningside Recovery Center in Newport Beach te gaan, waarop ze haar advocaat Mark Heller ontsloeg en haar oude advocaat, Shawn Holley opnieuw inhuurde. Zij wist te regelen dat Lohan naar Betty Ford kon gaan.

Daar heeft ze in 2010 echter ruzie gehad met staflid Dawn Holland. Daarom wil Lohan zo snel mogelijk naar een andere kliniek. ”Lindsay wil naar Hawaii, naar Antigua of Florida.”



NieuwsFilm

meest populair