Algemeen

'Gotti: In the Shadow of My Father' krijgt Joe Johnston als regisseur

De misdaad-biopic met John Travolta, Al Pacino, Joe Pesci en Ben Foster staat weer in de steigers.

door Bram de Groot op 09.05.2013 om 09:39 in Algemeen
De film Gotti: In the Shadow of My Father (of Gotti: Three Generations) is weer op de rit. Het leek er even op dat het project niet door zou gaan, maar nu is bekend geworden dat regisseur Joe Johnston (Captain America: The First Avenger, 2011 en Hidalgo, 2004) achter de camera kruipt. Volgens The Hollywood Reporter zal John Travolta gewoon de rol van maffialegende John Gotti spelen.

Het misdaaddrama, dat wordt gebaseerd op de visie van John Gotti's zoon John Gotti jr., werd afgelopen periode geplaagd door allerlei tegenvallers. Mocht het nu wel doorgaan dan zijn waarschijnlijk ook Al Pacino, Joe Pesci, Lindsay Lohan, Kelly Preston, Ben Foster en Chazz Palminteri in de misdaad-biopic te zien.

Het script van Leo Rossi is of wordt herschreven door James Toback, waarbij John Gotti jr. met een schuin oog meekijkt. Eerder was Nick Cassavetes aan het project verbonden als regisseur.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Gezien zijn cv lijkt me dit niet de meest geschikte regisseur voor deze film.

jaime91

Avatar

Pete_027 "Gezien zijn cv lijkt me dit niet de meest geschikte regisseur voor deze film."

Tsja het is voor hem inderdaad iets totaal nieuws, maar misschien weet ie wel positief te verassen. Ik ben in ieder geval al blij dat Lindsay Lohan geen deel meer uitmaakt van de cast.

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Tsja het is voor hem inderdaad iets totaal nieuws, maar misschien weet ie wel positief te verassen. Ik ben in ieder geval al blij dat Lindsay Lohan geen deel meer uitmaakt van de cast."


Mocht het nu wel doorgaan dan zijn waarschijnlijk ook Al Pacino, Joe Pesci, Lindsay Lohan, Kelly Preston, Ben Foster en Chazz Palminteri in de misdaad-biopic te zien.

jaime91

Avatar

Frietgezicht " Mocht het nu wel doorgaan dan zijn waarschijnlijk ook Al Pacino, Joe Pesci, Lindsay Lohan, Kelly Preston, Ben Foster en Chazz Palminteri in de misdaad-biopic te zien."

Oh shit! O+

NieuwsFilm

meest populair