Broers Liam Hemsworth willen dat verloving voorbij is

Ze mogen Miley niet zo...

De broers van Liam Hemsworth, Chris en Luke, hebben het helemaal gehad met Miley Cyrus. Om die reden hebben ze afgelopen april een interventie voor hun broer georganiseerd, opdat hij de verloving afzegt.

”Ze willen dat hij een definitieve punt achter de relatie zet,” vertelde een bron aan US Weekly. En schijnbaar hebben hun woorden een impact achtergelaten. Het paar, dat nu vier jaar samen is en zich in juni verloofde, is gestopt met de huwelijksplannen en is voorlopig even niet samen.

In een recent interview met V Magazine legde Cyrus uit waarom zij en Hemsworth zoveel tijd zonder elkaar doorbrengen. ”Ik ben niet continu thuis met mijn vriendje. We werken,” vertelde ze toen. ”Ik heb niet de tijd om elke ochtend met mijn vriendje naar Starbucks te gaan. Ik zou willen dat ik het had, maar dat is niet zo. Ik zit liever thuis samen met hem, maar in plaats daarvan werk ik de hele dag in de studio. Hij staat om zes uur ’s ochtends op om oefeningen te doen en ik kom om vijf uur ’s avonds thuis van de studio.”

Haar album heeft dan ook topprioriteit op dit moment. ”Ik heb teveel moeite in dit album gestoken om er iets tussen te laten komen en het te verpesten.”



NieuwsFilm

meest populair