Lindsay Lohan nodigt drugsdealer uit in afkickkliniek

Lindsay wilde toch graag aan drugs komen, zo lijkt het.

Zou het ooit nog goed komen met Lindsay Lohan? Wij beginnen er toch ernstig aan te twijfelen gezien haar recente escapades. RadarOnline schrijft dat ze de drugsdealer, waar ze de afgelopen jaren haar drugs bij vandaan heeft gehaald, heeft uitgenodigd om langs te komen in het Betty Ford Center, waar ze op dit moment een 90 dagen durend programma volgt.

Een bron vertelde dat de actrice had gesteld een mannelijke vriend uit te nodigen. Maar, het is bekend dat hij een drugsdealer is, en dat hij haar regelmatig van cocaïne heeft voorzien in het verleden. ”Hij heeft een zeer slechte invloed op haar.”

Niet bepaald verrassend genoeg heeft haar behandelteam de man vervolgens de toegang tot de kliniek geweigerd. Dus op die manier kan ze toch niet aan haar trekken komen.

Ze is ook wel erg ontevreden in de kliniek. Zo mag ze geen Adderall meer gebruiken, waardoor ze al een paar kilo is aangekomen en naar eigen zeggen maar blijft eten. Terwijl ze naar eigen zeggen Adderall gebruikt om geen last te hebben van haar ADHD. Zou ze het einde van de behandeling wel halen? Wij beginnen het ons af te vragen.



NieuwsFilm

meest populair