Amanda Bynes klaagt politie aan

Ze stelt dat ze aangerand is en zonder reden een psychiatrisch ziekenhuis ingebracht is.

Amanda Bynes werd afgelopen donderdag gearresteerd, en heeft nu besloten om de agenten aan te klagen. Ze werd donderdagavond gearresteerd nadat een buurman de politie had gemeld dat Bynes in de lobby van het appartementencomplex marihuana had staan roken.

Op Twitter meldde ze nu het hoog op te nemen.

Allereerst stelt ze beledigd te zijn dat ze gearresteerd werd, en vervolgens naar een psychiatrisch ziekenhuis is gebracht. ”De agenten kwamen zonder geldige reden mijn appartement in, vonden niets, randden me aan en arresteerden me vervolgens. Dus daarom klaag ik ze aan.”

”Mijn advocaat en ik nemen deze fout hoog op. Je kunt niet zomaar een appartement binnendringen en me naar een psychiatrisch ziekenhuis brengen zonder reden. Ik ben nog nooit zo beledigd geweest. Ze vonden niets crimineels bij me en een van de agenten heeft me aangerand.”

Om die reden wil Bynes dan ook geld hebben. ”Ik wil een geldelijke compensatie van de agent die me aangerand heeft en de NYPD die me zonder reden gearresteerd heeft.”

Overigens is ze ook kwaad op haar ouders. Zij zouden geld van haar gestolen hebben. ”We praten niet langer met elkaar en ik zie liever dat ze dakloos zijn, dan dat ze nog van mijn geld leven.”

NieuwsFilm

meest populair