Stalker Jennifer Lawrence is gearresteerd

Hij vertelde de tweede geboorte van Jezus Christus te zijn.

Een man die claimt dat hij de wederopgestane Jezus Christus is, is gearresteerd voor het stalken van de broer van Jennifer Lawrence. Hij zou dat allemaal gedaan hebben om dichterbij de actrice te komen.

De 23-jarige Han Cong Zao zou in april zijn begonnen met het lastigvallen van de broer van Jennifer, Blaine Lawrence. Hij belde hem, mailde hem en sms’te hem. Hij noemde zichzelf de ”echtgenoot voor het leven” van de actrice.

Maar het wordt nog erger. Op 18 april vloog hij naar Kentucky (waar Jennifer vandaan komt) om Blaine op te sporen. Cong stuurde hem toen een bericht: ”Je hebt me echt van streek gemaakt. Als ik, als ik van streek ben, je zult wel merken wat er dan gebeurt.”

Toen hij in Kentucky aankwam vroeg Cong bij het politiebureau wat het adres van het huis van Jennifer is. Toen heeft de politie hem gearresteerd. Vervolgens werd hij drie uur lang verhoord, en tijdens dat verhoor vertelde Cong de wederopgestane Jezus Christus te zijn. Hij is toen opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, waar hij vervolgens na enige tijd vrij is gelaten.

Vervolgens werd hij wel meteen gearresteerd voor stalken en lastigvallen van mensen.



NieuwsFilm

meest populair