Regisseur gevonden voor reboot van 'Leprechaun'

De moordlustige kabouter keert terug naar het witte doek.

Vorig jaar kondigde Lionsgate aan dat er een reboot zou komen van de Leprechaun franchise. Nu is er een regisseur gevonden voor dat project, in de vorm van Zach Lipovsky.

Lipovsky begon zijn carrier als acteur, maar brak pas door toen hij de filmmaker realityserie On the Lot won. Deze show werd overzien door Steven Spielberg en producent Mark Burnett.

Hierop produceerde en regisseerde Lipovsky een aantal televisiefilms en andere projecten, waaronder veel SyFy Channel films. Dat maakt hem gek genoeg een van de meest geschikte mensen voor de reboot.

Er is ook al een hoofdrolspeler bekend voor de reboot. Deze zal gaan naar niemand minder dan Hornswoggle (die jullie onderaan dit bericht, rechts op de foto, kunnen bewonderen). Hornswoggle is een worstelaar bij de WWE, en de productie wordt dan ook samen door Lionsgate en de WWE gedaan.

Toen de eerste film in de franchise uitkwam, werd de hoofdrol nog gespeeld door Warrick Davis. Er is nog niets bekend over het scenario, dat geschreven is door Harris Wilkinson. Wat voor leuke dingen er te zien zullen zijn in deze film over een moordlustige kabouter is dus niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair