Algemeen

Regisseur gevonden voor reboot van 'Leprechaun'

De moordlustige kabouter keert terug naar het witte doek.

door Jim Pedd op 29.05.2013 om 17:27 in Algemeen
Vorig jaar kondigde Lionsgate aan dat er een reboot zou komen van de Leprechaun franchise. Nu is er een regisseur gevonden voor dat project, in de vorm van Zach Lipovsky.

Lipovsky begon zijn carrier als acteur, maar brak pas door toen hij de filmmaker realityserie On the Lot won. Deze show werd overzien door Steven Spielberg en producent Mark Burnett.

Hierop produceerde en regisseerde Lipovsky een aantal televisiefilms en andere projecten, waaronder veel SyFy Channel films. Dat maakt hem gek genoeg een van de meest geschikte mensen voor de reboot.

Er is ook al een hoofdrolspeler bekend voor de reboot. Deze zal gaan naar niemand minder dan Hornswoggle (die jullie onderaan dit bericht, rechts op de foto, kunnen bewonderen). Hornswoggle is een worstelaar bij de WWE, en de productie wordt dan ook samen door Lionsgate en de WWE gedaan.

Toen de eerste film in de franchise uitkwam, werd de hoofdrol nog gespeeld door Warrick Davis. Er is nog niets bekend over het scenario, dat geschreven is door Harris Wilkinson. Wat voor leuke dingen er te zien zullen zijn in deze film over een moordlustige kabouter is dus niet bekend.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Vleeshaak

Avatar

Juist. De originele reeks was al niet veel, maar op deze manier gaat het waarschijnlijk nog minder worden.

Moviemagic

Avatar

Het orgineel was nog met Jennifer Aniston. Zou dan leuk zijn om die nog eens te casten.

the mighty dragon

Avatar

Het origineel was inderdaad niet erg sterk, maar toch denk ik dat hier wel iets van te maken valt, mits er een fatsoenlijk script is.

Jaymson

Avatar

Enigse leuke aan deze film was. 'I want me gold'

amboe

Avatar

Deel 1 was wel vermakelijk, maar de rest was je reinste bagger!!!

dlippold

Avatar

Heerlijke films .. Althans het origineel, de sequel ging ook nog. De rest werd idd op een gegeven moment een beetje K%$#@

Kom maar op met die reboot. Wel jammer dat Warwick Davis niet de hoofdrol speelt. Hij is echt geniaal als de Leprechaun.

Kamajiisama

Avatar

Jaymson "Enigse leuke aan deze film was. 'I want me gold'"


Hahaha Heerlijk.....en tringtring...de 3-wieler belletje :E

Baron Von Marlon

Avatar

Kan leuk worden :D
Denk dat ik ze allemaal heb gezien buiten Leprechaun In Space.

Tomas300

Avatar

Het is WARWICK DAVIS

NieuwsFilm

meest populair