Johnny Depp praat over scheiding met Vanessa Paradis

"De laatste jaren waren wat onstuimig."

Een jaar geleden gingen ze uit elkaar, maar pas nu laat acteur Johnny Depp eindelijk iets los over de scheiding met Vanessa Paradis. "De laatste jaren waren wat onstuimig", beschrijft de acteur het einde van zijn relatie in een interview met Rolling Stone.

"Op sommige momenten was het zeker vervelend, maar dat hoort bij scheidingen denk ik, vooral als er kleine kinderen bij betrokken zijn", zegt de Lone Ranger-ster die samen met zijn ex-vrouw twee kinderen heeft, Lily-Rose en Jack. "Het was niet makkelijk voor haar. Het was niet makkelijk voor mij. Het was niet makkelijk voor de kinderen."

Depp hecht veel waarde aan een goede verstandhouding met de Franse actrice. "Op welke manier een relatie ook eindigt, het doet niks af aan het feit dat je nog steeds geeft om die andere persoon. Ze is de moeder van je kinderen en je zult altijd contact houden vanwege de kinderen. Daar kun je maar beter het beste van maken." Zijn kinderen noemt de acteur "ongelooflijk begripvol, ongelooflijk sterk".

Johnny en Vanessa maakten in juni 2012 bekend na veertien jaar te gaan scheiden. Depp heeft zich naar verluidt inmiddels in een nieuwe relatie gestort, met Amber Heard.



NieuwsFilm

meest populair