Nicolas Winding Refn wil vervolg op 'Valhalla Rising' maken

Maar dit zou zich in Tokyo moeten afspelen.

Tijdens een gesprek met Nicolas Winding Refn kwam Indiewire erachter dat de regisseur plannen had met een film die zich in Tokyo af moet spelen. Nu zijn we erachter gekomen welke film het moet zijn: een vervolg op Valhalla Rising.

Refn vertelde tijdens de première van Only God Forgives dat hij weer samen ging werken met Mads Mikkelsen. De twee hadden gesproken over het ”herzien van het personage van ‘Valhalla Rising’ om… want er is een gelijkenis tussen ‘Valhalla Rising’, ‘Drive’ en ‘Only God Forgives’,” vertelde Refn. ”Maar op een bepaalde manier had ik het idee om Mads Mikkelsen terug te laten gaan naar de oorsprong van zijn personage. En om de film dan in Tokyo te maken.”

Toen hem gevraagd werd hoe de film dan als een vervolg zou kunnen dienen, reageerde Refn daar met dit cryptische antwoord op: ”Tokyo is een wereld op zich”. Wat natuurlijk niet uitlegt hoe het personage van Mikkelsen plotseling van de Viking-tijd naar het hedendaagse Tokyo zou kunnen verkassen, maar Refn vertelde nog dat de film ”over de toekomst” gaat.



NieuwsFilm

meest populair