Heather Locklear blijft enorm sexy

De 51-jarige actrice flaneert over het strand in Hawaï.

De altijd stijlvolle Heather Locklear, die ondertussen alweer 51 jaar is, is door Nationan Enquirer gespot op het strand van Hawaï. Zoals op onderstaande foto te zien is, blijft de 51-jarige blondine een enorme stoot in haar witte bikinitopje, die ze combineerde met een bijpassende minirok, een strohoed én een kekke zonnebril.

Samen met haar man Richie Sambora en hun dochter is de (tv-)actrice op vakantie. Volgens haar eigen woorden zou ze haar strakke lijn behouden door vaak met gewichten aan de slag te gaan, al is er ook sprake van een crashdieet.

En bron van de National Enquirer: "Heather heeft nooit te kampen gehad met overgewicht, ze moest ook nooit letten op wat ze eet. Net als alle oudere actrices voelde ze zich echter wat onzeker. Ze wilde geen gek figuur slaan bij haar comeback op tv en dus zwoer ze alle koolhydraten en suikers af. De kilo's verdwenen als sneeuw voor de zon, maar ze is daarmee te ver gegaan. Zelfs haar dochtertje Ava smeekte dat ze moest stoppen met vermageren. Heather gaf ook zelf toe dat ze zich te veel had laten meeslepen. De schuld legde ze bij de Hollywood-industrie en de druk die daarmee gepaard gaat."

Foto's verwijderd



NieuwsFilm

meest populair