Jennifer Aniston en Justin Theroux gaan toch snel trouwen

En wel in Californië!

Het acteurs-koppel Jennifer Aniston (Horrible Bosses, 2011) en Justin Theroux (Mulholland Drive, 2001) lijken ondanks alle zorgwekkende berichten te gaan trouwen. En nog wel dit jaar, weet de Dailymail.

De bron van de krant: "Jen en Justin hebben heel lang getwijfeld over waar ze wilden trouwen. Jen heeft Justin al vanaf het begin duidelijk gemaakt dat ze in Los Angeles wilde trouwen, en Justin heeft haar nu eindelijk haar zin gegeven. Justin wilde absoluut niet in LA trouwen. Hij wilde een huwelijksfeest aan de Oostkust omdat daar zijn vrienden en familie wonen, én omdat hij er Jen ten huwelijk heeft gevraagd. Hier voelt hij zich thuis."

En waar gaan ze dan trouwen? Wederom de bron: "Jennifer haat New York niet, integendeel, ze heeft er gestudeerd en ze heeft er een hele tijd gewoond, maar de drukte van de stad is haar een beetje te veel geworden. Ze heeft Justin duidelijk gemaakt dat ze graag in de buurt wil trouwen waar ze nu wonen en waar ze zich het meeste thuis voelt. Ze zullen elkaars jawoord niet in hun gerenoveerd huis in Bel Air geven, al zullen ze er hoogstwaarschijnlijk wel de receptie houden."

En wat was Justin zijn aandeel in de trouwerij? "Justin heeft heel hard zijn best moeten doen om haar ervan te overtuigen dat hij doodgraag met haar wil trouwen. Het uitstel is er volgens hem gekomen omdat zijn carrière de voorbije zes maanden pas echt van de grond is gekomen, maar ook omdat Jen erg twijfelde over het soort bruiloft dat ze wilde. Ze gaan nu verder met hun plannen en ze hopen dat ze tegen het einde van het jaar getrouwd zijn," aldus de ingewijde.



NieuwsFilm

meest populair