Trailer 'The Physician' met Ben Kingsley en Stellan Skarsgård

Grote namen in grootse Duitse productie.

Hieronder zie je de trailer van de film / mini-serie The Physician / Der Medicus van de Duitse regisseur Philipp Stölzl, bekend van onder meer The Expatriate (2012). Het Engels gesproken historische drama, gebaseerd op een boek van Noah Gordon, zou naar het schijnt (deels) gefinancierd zijn door de Duitse overheid en moeten worden uitgezonden door de Duitse tv-zender ARD. Of deze info nog volledig klopt, is niet helemaal zeker. IMDb meldt namelijk dat de film vanaf 25 december te zien is in de Duitse bioscoop.

Met hoofdrollen voor onder meer Stellan Skarsgård, Ben Kingsley en Tom Payne gaat The Physician over de 9-jarige Rob Cole, die zijn moeder ziet overlijden en zich op dat moment nog niet kan voorzien dat dit angstaanjagende besef van de naderende dood een geschenk is. Het brengt hem vanuit zijn 11e-eeuwse leven in Londen, via allerlei kleine dorpjes, uiteindelijk naar de medische school in Ispahan. Een operatie van een Joodse arts, die opgeleid is door de legendarische Perzische arts Avicenna, inspireert hem om zijn leven te wijden aan de geneeskunde.

Onderstaande trailer zwerft al zo'n twee weken over het net, dus mogelijk komt hij je bekend voor. Zeven maanden geleden verscheen ook al een Duitstalige teaser.



NieuwsFilm

meest populair