Algemeen

Mogelijke titel voor Superman/Batman film onthuld

Scriptschrijver David S. Goyer: het wordt 'Superman vs. Batman' of...

door Bram de Groot op 24.07.2013 om 08:53 in Algemeen
Afgelopen weekend werd bekend dat er eindelijk een superheldenfilm gaat komen waarin zowel Superman als Batman te zien is. Een titel werd nog niet onthuld. Scriptschrijver David S. Goyer laat nu echter weten dat de film van regisseur Zack Snyder hoogstwaarschijnlijk de titel Superman vs. Batman of Batman vs. Superman krijgt.

Tijdens een evenement ter ere van de 75e verjaardag van Superman liet Goyer, eerder verantwoordelijk voor het script van onder meer Man of Steel en he Dark Knight, het volgende weten:

"So over in Hall H at the Warner Bros.–I guess most people know now–at the end of the Warner Bros. panel, Zack came out and he brought Henry Lennix, who plays General Swanwick in Man of Steel and we–actually, Henry read a bit from [The Dark Knight Returns] and so the next film we're making, we're already in pre-production, comes out in summer of 2015 and it's–we're actually not sure whether the title is Superman vs. Batman or Batman vs. Superman but yes, it's–that rematch, that combination, the two guys onscreen and that's happening."

De kans is dus behoorlijk klein dat de titel World's Finest wordt, een titel die voorafgaand aan de onthulling de ronde deed. Hieronder een video van de bekendmaking op Comic Con:


26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Oké dus beide heren gaan het toch tegen elkaar opnemen. Interessant, ik ben nogmaals benieuwd hoe ze dat uit gaan werken omdat je zou zeggen dat Batman geen schijn van kans maakt zonder kryptonite. Wat de titel betreft, nogal simpel en aangezien het een sequel op Man Of Steel wordt denk ik dat de kans groter is dat de titel Superman VS Batman zal worden.

MovieThom

Avatar

Waarom moeten ze het (waarschijnlijk) in hemelsnaam nou tegen elkaar opnemen??????????:(
Misschien is dit concept interessant als stand alone film, maar zeker niet als sequel op Man of Steel!
Ik hoop dat die mogelijke titel echt nep is.

Sand

Avatar

Het is door die titel nog niet zeker dat ze het tegen elkaar zullen vechten..

het kan bv ook dat ze strijden om de beste superheld ofzo Smiley face gewoon een beetje hun stad redden en zien wie het meest populair is enzo; hahaa :p
damn dat klinkt wel als een heel slechte film..

maar goed, Batman maakt alleszins geen schijn van kans tegen Superman zonder Kryptonite.. dus ben benieuwd wat ze ervan gaan maken

I_am_Batman

Avatar

Ik zou de film de titel... World's Finest: Batman vs Superman...meegeven. Combineer het dan met elkaar lijkt mij.

En dan nog even dit:

Exclusive: Tyler Hoechlin Up For New Batman; Screen Test With Henry Cavill; Plot For New Superman/Bats Movie

"The sequel is set a year after Man of Steel, and the world is still getting used to having this powerful god on the planet who isn't fully trusted by everybody. Batman certainly doesn't trust Superman. Superman doesn't trust Batman; either of which causes the two to clash when they initially meet. They do however pair up to defeat the villains (not 100% confirmed who the villains are). COULD be Luthor and Joker, but only a select few really know that. Luthor is definitely in the sequel and he doesn't like Superman, believing him a threat to the planet."

Wat ik begrepen heb van eerdere animatiefilms en de strips is dat Batman altijd diegene is geweest die de grootste moeite heeft in het vertrouwen hebben in andere personen. Als ze dat in die film meenemen dan kan het nog wel eens leuk gaan worden :E!

Vleeshaak

Avatar

In "Batman: The Dark Knight Returns" ia het gevecht al geweest en dat verliep niet helemaal als de meeste mensen zouden denken.

Banned

Avatar

Is dit nu een vervolg op Man of Steel ? Wist niet dat Zack Snyder deze regisseerde.
Volgens mij hebben ze bij DC en Warner Brothers ingezien dat die Justice film meer tijd nodig heeft, alleen willen zo nu met het succes van The Avengers zo snel mogelijk een soortgelijk film klaar hebben dus gaan ze volgens mij voor een film met de personages die ze al hebben en nu populair zijn. En dan is de keuze voor deze film snel gemaakt. Kan interessant worden maar kan ook gewoon niet werken... Batman heeft geen krachten, Superman wel... Tenzij Zack Snyder een nieuwe Batman zal vormen.

Moet wel denken aan I am Legend waar een soort poster van Batman vs. Superman in te zien was :P
afbeelding

Angelater

Avatar

Ah, de eerste van honderden vruchteloze posts over deze film begint hier :E Hier gaan we echt bedolven door worden.

Ook goed; de titel blijft volgens mij trouw aan de comics. Eens kijken of de film dat ook gaat doen.

JamesBond

Avatar

Waarom moeten ze het nou tegen elkaar opnemen? Met elkaar vechten inplaats van tegen elkaar had ik leuker gevonden... Ik ben benieuwd... Smiley face

PRIME

Avatar

Een van de redenen dat ze het ''misschien'' tegen elkaar gaan opnemen, is omdat Batman wil dat Clark zich verantwoord voor alle destructie in Metropolis, waarna Clark niet meewerkt.

Vervolgens begint dan Batman's paranoide strijdt tegen Superman. (zo draagt Batman in de comics altijd een stuk kryptonite bij zich.)

Bilbo

Avatar

Als het plot nou zou zijn dat ze eerst "botsen" , maar vervolgens geforceerd moeten samenwerken. Kan wel leuk worden, toch? Luthor en Joker klinkt wel aardig, misschien Ben Kingsley als Lex Luthor en Andy Serkis als The Joker?

theDarkKira

Avatar

Bilbo "...misschien Ben Kingsley als Lex Luthor en Andy Serkis als The Joker?"


Ik hoop zo dat Clancy Brown Lex Luthor nu een keer op film mag gaan doen.

Hij is sowieso een geweldig acteur, maar zijn voice-acting in de tekenfilmserie was perfect.

benjamin

Avatar

Zit persoonlijk niet echt te wachten op een 'clash' tussen de twee, zo'n verhalen van held 1 tegen held 2 doen mij op de één of andere manier meer denken aan een soort fanfiction dan aan een echte film.

shellghost

Avatar

Ik hoop dat ze Luthor er een keer uit laten.
Vind 'm niks toevoegen aan het Superman universum.
Neem dan bv Prometheus of Id.

Banned

Avatar

Bilbo "Als het plot nou zou zijn dat ze eerst "botsen" , maar vervolgens geforceerd moeten samenwerken. Kan wel leuk worden, toch? Luthor en Joker klinkt wel aardig, misschien Ben Kingsley als Lex Luthor en Andy Serkis als The Joker?"


Klinkt als het verhaal van The Avengers... neen dankje... En die twee als The Joker, zou niet werken volgens mij.

JamesBond

Avatar

Als ze het verfilmen zoals 'Batman: The Dark Knight Returns' dan kan het nog wel wat worden Smiley face Als deze film leidt tot 'Justice League' hoop ik wel dat de JL-reeks laten eindigen met 'Final Crisis'. Dat zou ik graag verfilmd willen zien! T+)

Bluemeister

Avatar

benjamin "Zit persoonlijk niet echt te wachten op een 'clash' tussen de twee, zo'n verhalen van held 1 tegen held 2 doen mij op de één of andere manier meer denken aan een soort fanfiction dan aan een echte film."


Dit gebeurt in comics en animated flms vaak genoeg. Batman is ook meer een soort antihero, superman is een echte good guy. Hun persoonlijkheden en idealen zijn heel verschillend, het zou dus best kunnen dat om hun eigen idealen te realiseren ze elkaar moeten uitschakelen. Al denk ik niet dat 1 van beide doodgaat in die film. Het zal waarschijnlijk zo zijn dat ze ook een gezamenlijke tegenstander hebben en dat ze alleen in het begin of op het einde van de films tegen elkaar strijden.

Frietgezicht

Avatar

Ik moet altijd zo lachen om mensen die het gevecht tussen Batman en Superman erbij halen uit 'The Dark Knight Returns-films omdat Batman daar wint.
Mensen die het gevecht niet kennen :

Zo'n gevecht in een film zou lachwekkend zijn. Superman geeft Batman klappen terwijl die normaal na 1 klap al voortaan als een plantje leeft. Ook dat pak dat Batman aan heeft zou Superman normaal zonder moeite uit elkaar scheuren plus dat Superman hier duidelijk niet wil vechten maar zelfs dan zou 1 zo'n klap genoeg moeten zijn.
En uiteindelijk is Superman nog last mand standing.

KeesjeNL

Avatar

benjamin "Zit persoonlijk niet echt te wachten op een 'clash' tussen de twee, zo'n verhalen van held 1 tegen held 2 doen mij op de één of andere manier meer denken aan een soort fanfiction dan aan een echte film."
Zoals Alien versus Predator...Hopelijk faalt deze film zo erg dat ze gelijk ophouden met dit tenenkrommende uitgangspunt("we-nemen-2-helden-en-laten-ze-stoeien-met-elkaar-want-daarmee-kunnen-we-cashen-voor-onze-fans":r).

Ed Crane

Avatar

PRIME "een van de redenen dat ze het ''misschien'' tegen elkaar gaan opnemen, is omdat Batman wil dat Clark zich verantwoord voor alle destructie in Metropolis, waarna Clark niet meewerkt.

Vervolgens begint dan Batman's paranoide strijdt tegen Superman. (zo draagt Batman in de comics altijd een stuk kryptonite bij zich.)"


Waarna Superman zegt tegen Batman: "ja ho eens ff, heb je niet goed opgelet Batman?! Dat was Zod die - een deel van - de stad vernietigde met z'n machine. Is dit nu hoe je me bedankt voor het redden van de mensheid tegen een alomvattende genocide Batman?" En dan ziet Batman in dat hij fout zit, en dat hij eigenlijk gewoon een minderwaardigheidscomplex heeft gekregen nu Superman er is en hij als Batman volledig machteloos was en niks tegen de buitenaardse invasie kon beginnen.

MrMister

Avatar

Wss wordt het net als in de avengers, eerst een gevecht tussen de twee, daarna gaan ze samenwerken om de badguy uit te schakelen. Ik denk bovendien niet dat ze meteen de joker gaan gebruiken aangezien Ledger nog vers in het geheugen zit bij veel mensen.

Steve-O

Avatar

WB wil natuurlijk Superman en Batman in de titel hebben maar World's Finest als titel lijkt me veel beter.

En wat Batman betreft, qua verhaal vind ik het helemaal niet zo gek dat ze elkaar zullen ontmoeten. Ik bedoel, Wayne Enterprises bestaat in de MOS wereld en als een halve stad verwoest is en er een alien is die exact op een mens lijkt met superkrachten dan ben je daar als Batman denk ik wel erg in geïnteresseerd of niet :P

FilmMaster

Avatar

Batman vs. Superman vind ik een slechte titel en bekt niet lekker, totaal niet.
Hier wat alternatieve titels die ik heb bedacht.

-'Man of Steel 2' (Simpel maar logisch)

-'Batman And Superman' (Bekt ook niet lekker, maar lijkt me een slimmere titel omdat ze later mischien moeten samen werken)

-Man of Steel:Threat of the Knight

Btw....

Lijkt me moeilijk geloofwaardig te maken, Batman tegen Superman. Superman is 100x sterker.
Vlak nadat Batman & Robin werd gereleased in the 90s, weet ik nog goed dat ik toen al eens las over plannen om een batman/superman film te maken. De titel moest toen ook Batman vs. Superman worden.

JamesBond

Avatar

Frietgezicht "Ik moet altijd zo lachen om mensen die het gevecht tussen Batman en Superman erbij halen uit 'The Dark Knight Returns-films omdat Batman daar wint."


Wint Batman dat gevecht dan? Dat wist ik niet. Ik dacht meer aan dat het gaaf is om te verfilmen dat Batman grof met grof bevecht, en dat Superman hem moet stoppen. Wel R-rated het liefst Smiley face

FilmMaster

Avatar

Lijkt me wel vet r-rated.

JamesBond

Avatar

FilmMaster "Lijkt me wel vet r-rated."


Als Batman grof geweld met grof geweld bestrijd, hoop ik op R-rated! Smiley face

skullsplitter

Avatar

Laat maar, dan graaft DC zich zijn eigen graf in IMO...

NieuwsFilm

meest populair