Zack Snyder betrekt Frank Miller bij de Superman/Batman film

De regisseur en de comictekenaar komen binnenkort samen voor een babbeltje.

Tijdens afgelopen San Diego Comic-Con kondigde Warner Bros. aan dat er werk wordt gemaakt van een Batman vs. Superman film. Er werd een passage uit Frank Millers klassieke comic The Dark Knight Returns voorgelezen en toen konden de fans wel raden wat er aan de hand was. Miller was overigens niet op de hoogte van de plannen en was net zo verrast als de rest van de wereld.

Dit houdt echter niet in dat de comictekenaar/-schrijver niet bij het project zal worden betrokken. Volgens The Independent komen hij en regisseur Zack Snyder binnenkort samen om de plannen te bespreken. Pas na die vergadering zal duidelijk worden wat de rol van Miller precies zal gaan worden.

Hoewel het geen directe verfilming van The Dark Knight Returns wordt, zegt het toch wel wat dat WB ervoor koos om een passage uit die comic te gebruiken voor de aankondiging. Millers werk zal dus zeker een grote rol gaan spelen. In The Dark Knight Returns keert een oude Batman terug om Superman te confronteren. Laatstgenoemde werkt inmiddels voor de Amerikaanse overheid.

Snyder en Miller werkten eerder al samen aan de film 300 (2006). Batman vs. Superman moet in de zomer van 2015 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair