Video

Eerste teaser trailer 'Kill Your Darlings' met Daniel Radcliffe

De 'Harry Potter'-ster speelt dichter Allen Ginsberg in deze film over het ontstaan van de Beat Generation.

door Jan-Peter Rook op 04.08.2013 om 16:25 in Video
Hieronder vind je de eerste teaser trailer van Kill Your Darlings, een film van John Krokidas. Harry Potter-ster Daniel Radcliffe speelt de Amerikaanse dichter Allen Ginsberg, terwijl diens literaire collega's Lucien Carr en William Burroughs worden neergezet door Dane DeHaan en Ben Foster. De rest van de cast bestaat o.a. uit Michael C. Hall, Jack Huston, Elizabeth Olsen en Jennifer Jason Leigh.

Kill Your Darlings vertelt over een moord in 1944 die binnen de Columbia University zorgt voor het samenkomen van schrijvers als Ginsberg, Kerouac en Burroughs. Dit is het begin van een compleet nieuwe generatie die ook wel bekendstaat als de Beat Generation. De film komt in de VS uit op 18 oktober. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MoviesKnower

Avatar

Ik weet nou niet echt wat ik hier van moet vinden, ik vond het er allemaal maar raar en vreemd uitzien de enige pluspunten zijn Michael C.Hall en Dane DeHaan.

benjamin

Avatar

Vrij abrupt einde, lijkt eerder het begin van een trailer dan een teaser trailer.

Angelater

Avatar

Aan een halve trailer hebben we niet zoveel :E
Persoonlijk heb ik het niet zo met Jason Leigh en DeHaan, maar C. Hall, Foster en Radcliffe mogen er wel zijn. Wilde eigenlijk toch net nog wat meer zien :E

Secret1994goesFilm

Avatar

:S is wat moeilijk om Radcliffe met bril niet als Harry Potter te zien... maar het is gelukkig geen rond brilletje anders was het zeker onmogelijk :P

Moviemagic

Avatar

Leuk om Jennifer Jason Leigh weer eens te zien. Verder heb ik nog geen idee wat te vinden van de film. Wordt weer wachten op meer beelden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair