Eerste blik op Pixars 'Inside Out'

De introductie van de personages uit Pete Docters (Up) nieuwe animatiefilm, die in 2015 in de bioscoop verschijnt.

In de zomer van 2015 verschijnt de nieuwe Disney/Pixar-film Inside Out. Tot op heden was er nog maar weinig bekend over de animatiefilm van regisseur Pete Docter (Up, 2009 en Monsters, Inc., 2001), maar tijdens de D23 Expo in Californië werden de voornaamste personages uit de animatiefilm gepresenteerd alsmede de cast die de stemmen inspreekt.

Hieronder zie je vlnr een eerste indruk van de voornaamste personages in Inside Out, die luisteren naar de namen Fear (ingesproken door Bill Hader), Sadness (Phyllis Smith), Joy (Amy Poehler), Disgust (Mindy Kaling) en Anger (Lewis Black) en staan allemaal gelijk staan aan een bepaalde emotie.



Ook werd wat meer verteld over het plot. Inside Out gaat zich afspelen in het hersenen van het meisje Riley, die verhuist naar San Francisco en daar nieuwe vriendjes wil maken. In de animatiefilm zien we twee simultane verhaallijnen. Enerzijds zien we de belevenissen van het elfjarige meisje, anderzijds zien we wat er zich afspeelt in haar hoofd. De personages, die je hierboven ziet, werken in aparte locaties/ruimtes in het hoofd van het meisje. In de film worden ook de gedachtes en gevoelens getoond van andere menselijke personages, zoals de ouders van Riley.

Inside Out wordt op 19 juni 2015 in de Noord-Amerikaanse bioscoop verwacht.



NieuwsFilm

meest populair