David Arquette te dronken voor de filmset

Oude gewoontes zijn moeilijk af te leren...

Acteur David Arquette, de ex-man van Friends-actrice Courtney Cox, is naar verluidt ontslagen van zijn laatste acteurklus. Hij zou teveel gefeest hebben, niet fit genoeg zijn en zelfs dronken op de set zijn verschenen. De 41-jarige afkick-veteraan lijkt weer te zijn teruggevallen in zijn oude gewoontes.

Arquette staat bekend als een notoire drinker en liet zich voor het eerst opnemen in een afkickkliniek na de scheiding met Cox in 2011. Eerder dit jaar werd hij meerdere malen dronken en feestend vastgelegd.

Een cameraman werkzaam op de set van de film Something About Her liet weten dat de acteur weer zou drinken, dat meldt RadarOnline. Hij zou zich niet goed voorbereiden en zelfs dronken op de set zijn gekomen. Reden voor de producenten om hem op staande voet te ontslaan.

Een vriend van Arquette verdedigt zijn ontslag. Volgens de man kende hij zijn teksten niet uit zijn hoofd omdat het er simpelweg teveel waren. 'Hij was nooit dronken op de set. Hij werkte hard, en reed naar huis. Hij rijdt nooit als hij een druppel alcohol op heeft.'



NieuwsFilm

meest populair