Opnames 'Spawn' reboot volgend jaar al

Het scenario moet eind dit jaar af.

In 1997 kwam Spawn voor het eerst naar de bioscopen, en sindsdien wordt er gewerkt aan een nieuwe film voor het personage. Todd McFarlane was er weer om ons daaraan te herinneren, en hij vertelde dat er een boel anders moet zijn aan deze film, dan de vorige.

Op dit moment werkt de beste man de laatste zaken af, zodat er begin volgend jaar begonnen kan worden met de opnames van de film. ”Dit blijft zo langzaam vorderen, omdat ik heb moeten onderhandelen te schrijven, produceren en regisseren,” vertelde hij. “Ik heb ook veel projecten moeten uitstellen om hieraan te kunnen werken. Iedereen in mijn bedrijf doet zo van, ‘we moeten tijd vinden voor Todd om dit allemaal af te maken.”

De film zal geen standaardsuperheldenfilm worden. Sterker nog, het moet meer weg hebben van een horrorfilm. ”Ik denk dat de opnames erg kort zullen zijn. Er komt geen gigantisch budget, en niet veel special effects, het wordt meer een horrorfilm dan een thriller, in elk geval geen superheldenfilm,” aldus McFarlane.

Eind dit jaar levert hij het scenario van de film in, en dan kan begonnen worden met de opnames van Spawn.



NieuwsFilm

meest populair