Video

Teaser 'Child of God' van en met James Franco

Een verfilming van een boek van Cormac McCarthy, de schrijver van 'No Country for Old Men' en 'The Road'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jan-Peter Rook op 29.08.2013 om 12:56 in Video
James Franco is een prima acteur, maar af en toe waagt hij ook eens een poging achter de camera. Zijn nieuwe film heet Child of God, gebaseerd op een boek van schrijver Cormac McCarthy. De hoofdrol is voor Scott Haze, maar Franco zal zelf ook te zien zijn. De eerste teaser vind je hieronder.

Child of God, waarvan het scenario werd geschreven door Franco en Vince Jolivette, gaat over de gewelddadige crimineel Lester Ballard, die steeds verder afzakt en uiteindelijk besluit om in een grot te gaan wonen. Hij is een necrofiel en moordenaar die zijn ontbindende slachtoffers in zijn grot bewaart naast een verzameling opgezette dieren.

Verder rollen voor Jim Parrack en Tim Blake Nelson. De film gaat over een paar dagen in première tijdens het Filmfestival van Venetië.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker2

Avatar

Leuk verhaal :) Is dit nou een comedy of een drama??

Frietgezicht

Avatar

Franco is druk. Acteren,achter camera,ook op tv bezig en binnenkort in Roast of James Franco,can't wait(o.a. met Jeff Ross en Jonah Hill)

nieuwslaatste nieuws

meest populair