Justin Timberlake wil graag The Riddler spelen

Hij vindt het personage geweldig.

De zanger en acteur Justin Timberlake vertelde in een recent interview dat hij graag in een Batman-film te zien wil zijn. Hij wil dan niet de befaamde superheld spelen, maar eerder een slechterik. Tijdens de Jim & Kim show vertelde Timberlake ook welke slechterik: The Riddler.

”Ik zal je zeggen welke slechterik ik meer dan wie dan ook zou willen spelen. Gek genoeg is dat the Riddler. Hij is mijn favoriete slechterik. The Riddler was als een sociopaat. Hij was echt gek. Dus als ik een gestoord persoon ga spelen, wil ik ook goed gek zijn.”

Timberlake zou, mocht hij ooit in de verre, verre toekomst die rol op zich nemen, dan in de schoenen van Jim Carrey moeten stappen. Carrey speelde het personage in 1995, in Batman Forever.

Tot slot ging Timberlake nog in op de casting van Ben Affleck als de nieuwe Batman. Deze keuze van Warner Bros. wordt zowel geprezen als met kritiek onthaald. Timberlake heeft er wel vertrouwen in. ”Ik denk dat hij een groot talent is, dus hij kan wel eens veel mensen gaan verrassen.”



NieuwsFilm

meest populair