Colin Firth is 'Paddington Bear'

Er komt nu echt schot in de zaak van deze film.

Er wordt al jaren gewerkt aan Paddington Bear, maar nu lijkt er echt schot in de zaak te komen. Warner Bros. heeft aangekondigd dat niemand minder dan Colin Firth de stem van de zachtaardige beer in zal spreken.

Firth zal geen motion capture pak aandoen voor de opnames, maar zal wel aan de opnames meewerken. ”Het idee is dat Paddington iets van mij in zijn DNA heeft,” vertelde hij tijdens de aankondiging. ”Ik zal aan een aantal sessies meedoen, waarbij ik dan zo’n helm draag met camera’s erop, om mijn gezichtsbewegingen te registreren en al die data zal verwerkt worden in het personage.”

Alle andere personages van de film zijn mensen. Zo zal Jim Broadbent als Mr. Gruber te zien zijn, Julie Walters als Mrs. Bird en Hugh Bonneville en Sally Hawkins als Mr. en Mrs. Brown.

Verder weten we ook al dat Paddington het op zal moeten nemen tegen Nicole Kidman, die een taxidermist zal spelen die haar handen op de beer wil leggen. Het scenario is gebaseerd op de verhalen van Michael Bond, en de film zal geregisseerd worden door Paul King.

Paddington Bear zal in de loop van november 2014 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair