Algemeen

Jack Nicholson toch niet gestopt met acteren

Hij wil alleen nog maar films maken die de kijker raken.

door Jan-Peter Rook op 18.09.2013 om 14:06 in Algemeen
Een paar weken terug werd gezegd dat Jack Nicholson zou zijn gestopt met acteren. Dit werd later ontkend met de mededeling dat de One Flew Over the Cuckoo's Nest-ster momenteel bezig zou zijn met het bepalen van zijn volgende project. Inmiddels heeft Nicholson zich tegenover de Sydney Morning Herald uitgesproken over zijn situatie.

Ik heb het brein van een mathematicus. Ik ga niet werken tot de dag dat ik sterf, dat is niet de reden dat ik ooit begonnen ben. Ik ben niet meer gedreven zoals ik dat vroeger was. Er is zelfs een deel van mij dat dit werk nooit leuk heeft gevonden. Je wordt ouder en je verandert. De filmwereld is geweldig, maar ik wil enkel films maken die de kijker raken. Films over emoties en mensen. Ik had onlangs de angstige gedachte dat mensen van in de twintig of dertig niet meer geraakt willen worden, dat ze meer bommen en explosies willen zien aangezien ze hiermee zijn opgegroeid. Zulke films zal ik nooit maken.

Het gehele verhaal lees je hier

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Dit artikel heeft weer last van de 'cursiefbug'. :E

xarkov

Avatar

Jack the Jumper. xD

M0vieFreak

Avatar

Hopelijk gaat hij nog in een paar nieuwe films spelen.

Angelater

Avatar

Decepticon "Dit artikel heeft weer last van de 'cursiefbug'. :E"

Wanneer men iets letterlijk verteld wordt dat meestal cursief geschreven. Al heb ik die bug weleens eerder gezien (dan worden onze woorden juist cursief gezet), denk ik niet dat wij daar nu mee te maken hebben. Mogelijk is het inmiddels aangepast en mauw ik nu om niks :E

Nicholson plaatst de mensen tussen 20 en 30 nu wel in een erg simpel hoekje door te zeggen dat die enkel van 'bommen-geweld' houden. Ten slotte is iedereen anders, dus betwijfel of je die leeftijdsgenoten zo kan afschilderen. Verder wel mooi dat ie een visie heeft wat betreft waar zijn passie ligt. Altijd beter dan wanneer je niet weet waar je mee bezig bent of waarop je, je moet concentreren.

benjamin

Avatar

Angelater "Nicholson plaatst de mensen tussen 20 en 30 nu wel in een erg simpel hoekje door te zeggen dat die enkel van 'bommen-geweld' houden. Ten slotte is iedereen anders, dus betwijfel of je die leeftijdsgenoten zo kan afschilderen. "


Helemaal mee eens: niet alle mensen tussen 20 en 30 houden enkel van domme actie.

Frietgezicht

Avatar

Slim. Hou wel van acteurs als Nichelson, Daniel Day Lewis, Nicolas Cage en Bruce Willis die hun projecten slim uitkiezen.

B0ris

Avatar

Frietgezicht "Slim. Hou wel van acteurs als Nichelson, Daniel Day Lewis, Nicolas Cage en Bruce Willis die hun projecten slim uitkiezen."

Hou Daniel uit dat rijtje!

Spijker2

Avatar

Decepticon "Dit artikel heeft weer last van de 'cursiefbug'. :E"

Ik weet niet of er inmiddels iets is aangpast of dat dit de oorspronkelijke layout was maar in dit geval is het italic lettertype volledig juist gehanteerd. Het is de normaalste zaak van de wereld ( eigenlijk meer regel) om titels en citaten cursief te schrijven (of tussen aanhalingstekens te plaatsen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair