Trailer Saw

Hollywood is de laatste tijd volop bezig met het uitbrengen van horror-films die de echte liefhebber zelden nog kan waarderen; te slap, te voorspelbaar, te glad en vooral: niet eng.

Saw, van debuterend regisseur James Wan, speelde dit jaar op het Sundance Film Festival en volgens degenen die de film hebben gezien is dit een film die het horrorgenre weer een flinke duw in de goede richting kan gaan geven, ongeveer zoals The Texas Chainsaw Massacre in 1974 deed.

De film begint met twee mannen die ontwaken in een donkere kamer, beide tegenoverelkaar vastgeketend aan een muur, met in het midden van de kamer een man in een grote plas bloed die zichzelf blijkbaar heeft doodgeschoten. Terwijl de mannen proberen uit te vinden wat er is gebeurd, realiseren ze zich gaandeweg dat ze er niet onderuit komen om een aantal ziekmakende beslissingen te nemen.

Website IGN FilmForce heeft een exclusieve trailer online staan van deze veelbelovende horrorfilm. Let op: ook de trailer kan voor sommigen de dag al verpesten.



NieuwsFilm

meest populair