Twee nieuwe tv-spots 'Ender's Game'

Asa Butterfield en co. krijgen de opdracht om onze wereld van de ondergang te redden.

Summit Entertainment heeft in de Verenigde Staten twee nieuwe spots van Ender's Game op tv gezonden en ze nu ook online geplaatst. De film werd geregisseerd door Gavin Hood en Asa Butterfield, Harrison Ford, Ben Kingsley en Viola Davis spelen de hoofdrollen.

Ender's Game speelt zich af in een toekomst waarin de mensheid nauwelijks weet te overleven in de oorlog met de Formics, een buitenaards insectenras. In voorbereiding op een derde invasie heeft een internationale vloot een school opgebouwd om de meest getalenteerde kinderen op te leiden tot toekomstige commandanten. De hoofdpersoon, Ender Wiggin, komt op zeer jonge leeftijd in een trainingcentrum terecht dat ook wel bekendstaat als 'Battle School'. De leraren trainen door middel van oorlogstechnieken in combinatie met ontzettend moeilijke spellen waardoor het tactische genie bij Ender naar boven wordt gehaald.

Ender's Game stond gepland voor 31 oktober 2013, maar de Nederlandse releasedatum zou naar verluid zijn verschoven naar begin 2014.




NieuwsFilm

meest populair