DVD releases week 42

Met deze week o.a. Only God Forgives en After Earth.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

After Earth (2013)


In After Earth is de planeet Nova Prime het nieuwe thuis van de mensheid, en daar keert de legendarische generaal Cypher Raige terug naar zijn van hem vervreemde gezin en zijn dertienjarige zoontje Kitai. Als een meteorietenstorm het ruimteschip van Cypher en Kitai beschadigd, crashen ze op het onbekende en gevaarlijke Aarde. Terwijl zijn vader in het schip op sterven na dood ligt, trekt Kitai door een vijandig landschap op zoek naar het reddingsbacon van hun schip. Zijn hele leven wilde Kitai niets dan een soldaat zijn als zijn vader, en vandaag krijgt hij die kans.
Bekijk de afbeelding

Catch .44 (2011)


De film gaat over drie vrouwen (waaronder Akerman) die in een buitengewone situatie terechtkomen met een psychopathische huurmoordenaar (Whitaker), een grauwe truckchauffeur en een gedesillusioneerde kok. Willis is het meesterbrein achter alle gebeurtenissen die plaats vinden.
Bekijk de afbeelding

Only God Forgives (2013)


In Only God Forgives speelt Gosling de gerespecteerde Britse misdadiger Julian die in Bangkok woont. Samen met zijn broer Billy runt hij een Thaise boksschool, die als dekmantel fungeert voor hun drugshandel richting Europa. Hun succesvolle handeltje wordt echter bruut verstoord als Billy wordt vermoord. Moeder Jenna, tevens een gevreesde naam in de onderwereld, komt naar Bangkok om de dood van haar zoon met veel geweld te wreken.
Bekijk de afbeelding

Admission (2013)

Regie: Paul Weitz

Admission gaat over een vrouw die werkt bij een middelbare school, waar ze aspiranten toelatingsexamens afneemt. Als ze een oude schoolvlam, de rol van Rudd, tegenkomt, gaat ze binnen de kortste keren overstag en begint een affaire met hem.
Bekijk de afbeelding

The Apparition (2012)


Er gebeuren enge dingen in het huis van het jonge stel Kelly en Ben. Ze komen erachter dat ze bezoek hebben van een verschijning die per ongeluk is vrijgekomen tijdens een universitair parapsychologisch onderzoek. De verschijning voedt zich met hun angst en valt ze lastig waar ze ook heen proberen te vluchten. Ze roepen de hulp in van een expert in het bovennatuurlijke, maar zelfs met hem aan hun zijde lijkt het erop dat alle hoop verloren is.
Bekijk de afbeelding

Die Kinder vom Napf (2011)


Documentaire over schoolkinderen in het Zwitserse bergdorp Napf, die dagelijks zo'n tien kilometer naar school moeten lopen.
Bekijk de afbeelding

Ginger & Rosa (2012)


Ginger en Rosa (Fanning en nieuwkomer Alice Englert), twee tienermeisjes in het Londen van 1962, zijn onafscheidelijk. Ze spijbelen, discussiëren over religie, politiek en haarstijlen en dromen over levens die verder reiken dan die van hun huiselijke moeders. Maar dan gaat de Koude Oorlog over in de seksuele revolutie en begint de dreiging van de nucleaire holocaust serieuze vormen aan te nemen, waardoor de vriendschap tot een abrupt einde komt.
Bekijk de afbeelding

Officer Down (2013)


Wanneer het verleden van een oneerlijke agent terugkeert om hem te kwellen, kan hij dan het juiste doen, of zal hij bezwijken onder de bedreigingen van zijn gevaarlijke connecties?
Bekijk de afbeelding

Do Not Disturb (2012)

Regie: Yvan Attal

Jeff duikt onverwachts om 2 uur 's nachts op bij zijn jeugdvriend Ben. Sinds hun studietijd zijn ze elk hun eigen weg gegaan. Jeff is nog steeds de wildeman, minnaar, kunstenaar en de eeuwige zwerver die nooit is gestopt met het ontdekken van de wereld. Ben daarentegen is gaan samenwonen met de knappe Anna. Ze hebben een huis gekocht in de buitenwijken en zijn bezig met gezinsuitbreiding. Maar zijn rustige leventje wordt verstoord door Jeff, vooral na een wild feest tot in de vroege ochtend, waarbij ze in een dronken bui een besluit hebben genomen dat hun hele leven op zijn kop zal zetten.
Bekijk de afbeelding

The Colony (2013)


Onder het ijzige oppervlak proberen de overlevenden van de Colony Seven het hoofd boven water te houden wanneer de voedselvoorraden slinken en de temperatuur verder daalt. Geplaagd door ziekte en interne conflicten vermoeden de kolonisten het ergste wanneer ze het contact verliezen met Colony Five, de enige andere bekende nederzetting. Monteur Sam voegt zich bij het team van Briggs voor een gevaarlijke expeditie om er achter te komen wat er is gebeurd. Na een helse tocht ontdekken ze een bedreiging die nog erger is dan ze gedacht hadden.
Bekijk de afbeelding

The Attack (2012)


Amin, een Israëlische chirurg van Palestijnse afkomst, heeft zich nooit met het conflict tussen de beide volken willen bemoeien. Tot er op een dag een bom afgaat in het centrum van Tel Aviv. Amin behandelt de slachtoffers en gaat na een uitputtende dag naar huis. Zijn vrouw is niet thuis en midden in de nacht wordt Amin in allerijl teruggeroepen naar het ziekenhuis. Zijn vrouw is omgekomen bij de aanslag en het blijkt dat ze de aanslag gepleegd zou hebben. Vanaf dat moment is zijn leven niet meer hetzelfde. Amin probeert achter de drijfveren van zijn vrouw te komen. Zij heeft zich net als hij altijd zeer terughoudend opgesteld en leek politiek en religieus ongeïnteresseerd. Tijdens zijn zoektocht wordt hij geconfronteerd met de donkere kanten van de mens, de kracht van het fundamentalisme en de onzichtbare krachten van de haat.
Bekijk de afbeelding

Dragon Hunter (2009)


Al van net na zijn geboorte was hij een wees, toen zijn ouders vermoord werden in een gemene Orc-aanval en werd Kendrick of Elwood opgevoed door zijn oudere broer Darius. Alhoewel hij op dat ogenblik zelf pas negen was, wijdde Darius zijn hele leven aan de zorg voor Kendrick en het verjagen van de Orcs van hun land. Terwijl hij opgroeide als een groot strijder, schermde hij Darius af van al het mogelijke kwaad. Nu, na jaren van betrekkelijke rust, duikt er een nieuw gevaar op, nog veel dodelijker dan de Orcs of andere vijandige mannen. Verhalen over aanvallen van draken verspreiden zich als een lopend vuurtje en brengen het land in paniek. In herinnering van zijn moeder haar voorspelling als zou er een machtige drakendoder in hun bloedlijn zijn, begeleidt Darius Kendrick op een gevaarlijke reis naar het kasteel van Ocard, de trainingsgronden van de drakendoders.
Bekijk de afbeelding

Rurôni Kenshin: Meiji kenkaku roman tan (2012)


1890. Ten tijde van het Meji-tijdperk in Japan hebben samoerai geen plek meer in de maatschappij omdat krijgers minder waardevol zijn geworden dan gewone boeren die aan ruilhandel doen. Omdat ze werkloos zijn geworden en hun recht op het dragen van een zwaard verloren hebben lijkt het alsof de samoerai geleidelijk aan niet meer zullen zijn dan legendes. Kenshin Himura is zo één van die oude strijders en vult nu zijn dagen als vagebond. Maar zijn rustige dagen blijken al snel geteld te zijn...
Bekijk de afbeelding

Private Romeo (2011)

Regie: Alan Brown

Als acht cadetten uit rivaliserende militaire scholen op een afgelegen campus worden achtergelaten, sijpelt het meest romantische drama ooit geschreven 'Romeo en Julia' uit de klaslokalen en nestelt het zich in hun lijven. Zij spelen de tragedie in het echte leven na en dat veroorzaakt verrassende wendingen.
Bekijk de afbeelding

Sofia the First: Once Upon a Princess (2012)


Sofia is een klein meisje met een normale achtergrond totdat haar moeder trouwt met de koning en ze plotseling een prinses is. Met de hulp van drie feeën die de Royal Training Academy leiden, leert Sofia dat het niet zo moeilijk is om er als een prinses uit te zien, maar het gedragen als een prinses vanuit het hart moet komen.
Bekijk de afbeelding

Breathless (2012)


Nadat ze haar banken berovende echtgenoot vermoord heeft, moet een Texaanse huisvrouw zich van zijn lichaam ontdoen en de buit vinden. Dat allemaal terwijl ze ook de lokale politie moet ontwijken.
Bekijk de afbeelding

Mine Games (2012)


Een groep jonge vrienden doet een onbegrijpelijke ontdekking in een verlaten mijn. Maar, deste meer ze proberen de toekomst te veranderen, deste meer ze hun lot vastleggen.


NieuwsFilm

meest populair