Video

Volledige trailer 'The Captain America: The Winter Soldier'!

Captain America treft een nieuwe nietsontziende tegenstander.

door Bram de Groot op 24.10.2013 om 18:08 in Video
Na de teaserposter, eerste foto's en korte preview zie je hieronder de volledige trailer van Marvel Studios' Captain America: The Winter Soldier van het regieduo Anthony en Joe Russo (You, Me and Dupree, 2006) en met namen als Anthony Mackie, Frank Grillo, Scarlett Johansson, Georges St-Pierre, Robert Redford, Cobie Smulders, Dominic Cooper, Sebastian Stan en Samuel L. Jackson.

In The Winter Soldier heeft Steve Rogers a.k.a. Captain America moeite met zijn rol in de moderne wereld. Samen met Natasha Romanoff, alias Black Widow, trekt hij ten strijde om een sterke maar geheimzinnige vijand te bestrijden, die zich verstopt in het hedendaagse Washington.

Vanaf 27 maart in de Nederlandse (3D) bioscoop.


38 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MrThedorkknight

Avatar

Dit ziet er uit als een hele gave actiefilm die toevallig een superheld in de hoofdrol heeft.

stefanvh

Avatar

Er komt echt 0 dreiging van die badguy af, dat mis ik vooral. Voor de rest een hele degelijke trailer. Ik vond de historische setting in het eerste deel denk ik wel toffer dan dit. Het doet me hierdoor vreemd genoeg wat denken aan GI Joe

Glennekeeeee

Avatar

Ik weet het niet goed. Op zich ziet het er allemaal wel goed uit maar op de een of andere manier is er toch iets wat me niet echt uitbundig maakt na het zien van deze trailer

Robintje

Avatar

Puur om de actie en zeer gave special effects zou ik deze film misschien in de bioscoop willen zien, overigens alleen in IMAX.. en zeker op blu-ray.. Thor The Dark World precies hetzelfde geval.

Misschien toch maar eens gaan bekijken a.d.v. recensies of Thor 1 en Captain America 1 het waard zijn op BR.

gotrunks

Avatar

Gaat nou de hellycarier kapot aan het einde??

Banned

Avatar

Ik dacht ga die trailer eens kijken of het beter is dan die 10 seconden die ik gisteren heb gezien. Sorry maar heb echt geen zin om voor de zoveelste keer die Choco Tresor reclame te kijken.

Helios

Avatar

Prachtig dat gesprek aan het begin. Plaatst het in het "normale kantoorbaan-perspectief". Even bijkletsen bij de koffieautomaat en weekendplannen bespreken.

pmw84

Avatar

De trailer van zowel Capitain America als Thor the Dark World ziet er 10x beter uit dan deel 1. Hopelijk zijn de films ook beter gemaakt dan deel 1. Beide films waren in 3D uitgekomen, volkomen onnodig en verwarrend (vooral Thor (heel donker was alles).

Maar dit kan veel belovend zijn, Capitain America in de moderne tijd ;D

benjamin

Avatar

Moeilijk om er al veel uit te halen qua verhaal, maar het wordt hoe dan ook iets totaal anders dan deel één. Vraag me alleen af of dat wel een leukere film oplevert: het unieke sfeertje is weg en nu heb je iets dat lijkt op The Avengers zonder de leukere helden.

Glennekeeeee

Avatar

benjamin "Moeilijk om er al veel uit te halen qua verhaal, maar het wordt hoe dan ook iets totaal anders dan deel één. Vraag me alleen af of dat wel een leukere film oplevert: het unieke sfeertje is weg en nu heb je iets dat lijkt op The Avengers zonder de leukere helden."


Same feeling

tk1989

Avatar

De trailer zegt gelukkig niet veel over het verhaal maar het lijkt me een onwijs toffe film. Ook goed om te zien dat ScarJo een grotere rol lijkt te krijgen.

Frietgezicht

Avatar

Waar de fuck is Hawkeye?

Jammer dat er nooit een WO2-film gekomen is met Captain America en Wolverine.

Dit ziet er niet heel bijzonder uit(trailer van Iron Man 3 wel en dat was weinig soeps)

jaime91

Avatar

Ik vind het er best tof uitzien! En The Winter Soldier ziet eruit als een waardige vijand. Ik ben nu al veel meer van The Winter Soldier onder de indruk dan dat ik was van Red Skull in het eerste deel.

Ik heb al vaker aangegeven dat ik me eraan stoorde dat het Cap allemaal wat gemakkelijk afging in het eerste deel. Hij raakte vrijwel niet gewond, hij kreeg alleen een bloed lip toen Red Skull hem 1 klap in zijn gezicht gaf. En dat hem veel dingen gemakkelijk afgaan zie ik ook nog wel een beetje in deze trailer terug maar gelukkig heeft ie nogmaals aan The Winter Soldier een lastige.

Ik heb alleen 1 vraagje. Ik dacht dat Crossbones een badguy/assassin was. Wat doet ie dan met SHIELD in dat vliegtuig?

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Waar de fuck is Hawkeye? )"

Daar heb je wel een punt. Jammer dat die afwezig is.

AmadeusCho

Avatar

Wauw, ik kwam bijna toen ik Winter Soldier in actie zag komen :D omfg i love comic book movies

prehicham

Avatar

Nice , Heb er zin
Ziet er goed uit

Bane1

Avatar

jaime91 " Ik dacht dat Crossbones een badguy/assassin was. Wat doet ie dan met SHIELD in dat vliegtuig?"


Dat is ie ook. In de 'Civil War' maakt hij Captain Amerika dood. Voorlopig is hij nog een good guy.

Angelater

Avatar

Ben nog niet helemaal weggeblazen, maar vind dit persoonlijk er leuker uitzien dan Thor 2. Er zitten wel veel CGI effecten in die iets te veel opvallen; hetzelfde geldt voor aardig wat gebruik van green-screens. Verder voel ik ook geen dreiging of iets in die zin, maar dat zal ik met geen ene superhelden film voelen, ben ik bang.

PRIME

Avatar

Ze gaan met deze film goed de kant op om ook SHIELD in het daglicht te zetten, wat prima is, want Cap is gewoon te saai voor een eigen full length feature.

Er wordt gelukkig ook nog weinig onthuld over de bad guy, maar dat kleine stukje met het mes zag er wel vet uit.

Wordt sowieso een stuk beter dan deel 1, dat moet wel.

Decepticon

Avatar

@ Airbender & Benjamin

Dat ben ik met jullie eens. Wat is het verhaal? De trailer maakt helemaal niet duidelijk wat het verhaal eigenlijk is, wie de nieuwe villain is en wat zijn redenen zijn, iets wat een trailer wel hoort te doen.
Je ziet The Winter Soldier, maar een leek heeft geen idee wie dat is en waarom. Maar misschien doen ze dat wel om zo niks van het verhaal te verklappen.

Maar ik vind het wel een vette trailer, awesome!! Ik had vanmorgen al veel van die beelden gezien in de extended peek van ET op CBM.
Maar ik kijk er nu al naar uit. Het heeft idd wel een Avengers vibe, maar Cap en SHIELD gaan gewoon goed samen, Cap heeft een militair thuis nodig.

Wat mij nu pas doordringt is dat de Helicarrier aangedreven wordt door Arc Reactor technologie en niet meer door propellerbladen.
En hij gaat idd naar filistijnen op het eind, dus waarschijnlijk geen Helicarrier meer Avengers 2.

jaime91

Avatar

PRIME "Wordt sowieso een stuk beter dan deel 1, dat moet wel."

Zolang ze Cap een beetje laten zweten is ie wat mij betreft al beter dan het eerste deel. Hij is dan wel sterker en sneller dan een normaal mens hij is geen Superman en dat idee krijg ik heel erg ook nu weer bij deze trailer.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Ik heb alleen 1 vraagje. Ik dacht dat Crossbones een badguy/assassin was. Wat doet ie dan met SHIELD in dat vliegtuig?"
Misschien dat hij later in de film Crossbones wordt, maar iets zegt me dat ze hem bewaren voor Cap 3.
We hebben geen enkele setfoto gezien van Frank Grillo in Crossbones kostuum, dus ik denk dat we aan het eind misschien de inleiding zien dat hij verleid wordt door Hydra om assassin te worden en dan Crossbones wordt.
Of hij blijft gewoon een bijrolfiguur.

jaime91

Avatar

Bane1 "Dat is ie ook. In de 'Civil War' maakt hij Captain Amerika dood. Voorlopig is hij nog een good guy."

He jammer. Ik had gehoopt dat hij het Cap ook lastig zou maken. Ik hoop in ieder geval niet dat dat een soort twist is ofzo want dat ziet denk ik iedereen toch wel aankomen als Crossbones ineens overloopt.

Bluemeister

Avatar

Deze film word denk ik veel beter dan deel 1, vond die vrij matig. Dit kan best goed gaan worden!

Bluemeister

Avatar

Deze film word denk ik veel beter dan deel 1, vond die vrij matig. Dit kan best goed gaan worden!

martin82

Avatar

Deel 1 was meh, deze trailer.. meh

Goov25

Avatar

Wow bruut. Ziet er beter uit dan deel 1; die vond ik nogal speels - niet serieus te nemen. Dit is beter.

Bane1

Avatar

Decepticon "Misschien dat hij later in de film Crossbones wordt, maar iets zegt me dat ze hem bewaren voor Cap 3.
We hebben geen enkele setfoto gezien van Frank Grillo in Crossbones kostuum, dus ik denk dat we aan het eind misschien de inleiding zien dat hij verleid wordt door Hydra om assassin te worden en dan Crossbones wordt.
Of hij blijft gewoon een bijrolfiguur."


Dat kan zeker aangezien Red Skull niet dood is. en als hij teug komt dan valt dat zeker goed samen.

Ereptile

Avatar

Wow! Dit ziet er uit als een echte Cap film! Dit ziet er naar mijn mening al beter uit dat The First Avenger. Super trailer!

Decepticon

Avatar

gotrunks "gaat nou de hellycarier kapot aan het einde??"
Ik heb even bij 1.20 gepauzeerd....... ze hebben verdikke meer dan 1 Helicarrier!! Holy moly!

Kamajiisama

Avatar

Ziet er goed uit ,.....z'n kostuum ook

Secret1994goesFilm

Avatar

Ziet er goed uit, maar vind het begin ietsje teveel rond SHIELD draaien...
The Winter SOldier lekker mysterieus ;)

B@chelor

Avatar

Ziet er wel leuk uit. Beetje een Avengers 2 vibe. Zolang de Marvel films leuk blijven heb ik er geen moeite mee. Ik las net op CBM dat Paul Rudd en Rashida Jones bijna rond zijn met Marvel voor Ant-Man en Wasp.

jaime91

Avatar

Stuckmann komt trouwens ook met iets wat me nog niet opgevallen was.Het lijkt er namelijk op als je de trailer goed bekijkt dat Nick Fury zwaargewond raakt na een aanval van The Winter Soldier. (Ik zet het maar ff in een spoilertag maar het is ook gewoon te zien in de trailer)

En dat soort spannende momenten is nou net iets wat ik miste bij Captain America 1. En zoals Stuckmann ook al zegt, een badguy die je echt gaat haten hoort er ook gewoon bij. En ook dat miste ik wel bij het eerste deel.

Niet dat het eerste Captain America deel heel slecht was trouwens, die indruk wil ik ook niet geven maar ik vond het wel een van de minste van Phase 1.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Stuckmann komt trouwens ook met iets wat me nog niet opgevallen was.

Het lijkt er namelijk op als je de trailer goed bekijkt dat Nick Fury zwaargewond raakt na een aanval van The Winter Soldier. (Ik zet het maar ff in een spoilertag maar het is ook gewoon te zien in de trailer)"
Dat was mij eigenlijk ook nog niet opgevallen, wij zitten blijkbaar met z'n allen naar Scarlett's kont te loeren. :E

Vette trailer, ik heb hem al vaak bekeken en hij blijft vet! Ook Falcon vind ik al erg gaaf!
Ik ben zo benieuwd hoe The Winter Soldier weer tot leven komt en hoe zijn arm wordt gemaakt en uiteraard door wie, hoogstwaarschijnlijk door Dr. Arnim Zola, dat kan niet anders.

eltorro

Avatar

Ziet er in ieder geval beter uit dan de trailer van die nieuwe Thor, maar voor de rest lijkt het me meer een film om gewoon thuis te kijken.

NieuwsFilm

meest populair