DVD releases week 44

Met deze week o.a. Kapringen en The East.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Chitty Chitty Bang Bang (1968)

Regie: Ken Hughes

Jeremy heeft samen met de excentrieke uitvinder Caractacus Potts een oude sportwagen omgetoverd tot een prachtige auto. De wagen wordt 'Chitty Chitty Bang Bang' gedoopt. Samen met Caractacus' vriendin Truly Scrumptious reizen ze naar een magische wereld.
Bekijk de afbeelding

Die Kinder vom Napf (2011)


Documentaire over schoolkinderen in het Zwitserse bergdorp Napf, die dagelijks zo'n tien kilometer naar school moeten lopen.
Bekijk de afbeelding

The East (2013)


Sarah (Brit Marling) is een agente die werkt voor een meedogenloos beveiligingsbedrijf. Ze heeft de opdracht gekregen, om te infiltreren bij een anarchistische groep genaamd "The East". Sarah slaagt erin om bij de groep te komen, ondanks het verzet van Izzy (Ellen Page). Izzy is een zeer uitgesproken lid van de groep. Vervolgens voelt Sarah zich steeds meer aangetrokken tot de charismatische leider Benji (Alexander Skarsgård), wat haar leven en prioriteiten nogal beïnvloedt.
Bekijk de afbeelding

Kapringen (2012)


Een Deens vrachtschip wordt gekaapt door Somalische piraten. Wat volgt is een slepende onderhandeling met de autoriteiten in Kopenhagen en de piraten, die de levens van de bemanningsleden dreigen te nemen als niet aan hun eisen voldaan wordt.
Bekijk de afbeelding

Disconnect (2012)


Een hardwerkende advocaat heeft geen tijd om met zij familie te communiceren. Een stelletje komt in een gevaarlijke situatie terecht wanneer hun geheimen online komen te staan. Een weduwnaar heeft moeite met het opvoeden van zijn zoon die via het internet een klasgenoot pest. Een ambitieuze journalist wil een verhaal maken over een tiener met een sekswebsite. Ze zijn vreemdelingen, buren en collega's van elkaar en hun verhalen komen samen in deze film over gewone mensen die moeite hebben om in contact te maken in het huidige digitale tijdperk.
Bekijk de afbeelding

Snabba cash II (2012)


JW was ooit een veelbelovende student bedrijfskunde, maar zit tegenwoordig in de gevangenis na zijn veroordeling voor een grootschalige drugssmokkel. Als tijdens zijn verlof blijkt dat zijn vrienden niets meer met hem te maken willen krijgen, besluit JW geen moment meer achter de tralies te willen leven en zich volledig op een leven in de misdaad te storten.
Bekijk de afbeelding

Fjällbackamorden: I betraktarens öga (2012)


Gesitueerd op het idyllische platteland van Zweden volgen we het leven van de succesvolle crime auteur Erica Falck en haar man Patrik Hedström die politie-inspecteur is. Samen met hun drie kinderen wonen ze in het pittoreske Fjällbacka aan de Zweedse kust. Maar onder de serene schoonheid van het dorp gaan donkere geheimen schuil.


NieuwsFilm

meest populair