Algemeen

DVD releases week 47

Met o.a. The Wolverine en Pacific Rim

door Jim Pedd op 19.11.2013 om 14:38 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

The Wolverine (2013)


In de volgende X-Men spin-off komt Logan (Jackman) tegenover zijn ultieme vijand te staan in een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en worden zijn fysieke en emotionele grenzen op de proef gesteld. Daarbij zullen zijn klauwen kruisen met Samoeraistaal.

Guns, Girls and Gambling (2011)


Het verhaal plaatst een Elvis imitator, Indianen, moderne cowboys, een 2 meter lange blonde huurmoordenaar, een studieknul, een corrupte agent en een prostitue in een jacht op een onschatbare Amerikaanse Indiaanse artefact die gestolen is tijdens een poker spel in een Indiaanse casino.

Odd Thomas (2013)


Odd Thomas speelt zich af in een woestijnstadje in Californië, waar het helderziende hoofdpersonage (Yelchin) een onverwachte ontmoeting heeft met een mysterieuze man die over duistere, gevaarlijke krachten beschikt. Slechts twee mensen kennen het bovennatuurlijke geheim van Thomas: zijn vriendinnetje Stormy (Timlin) en de plaatselijke politiechef (Dafoe).

Pacific Rim (2013)


In 'Pacific Rim' spelen zogenaamde 'Jaegers' de hoofdrol. Dat zijn gigantische robots die het op moeten nemen tegen gevaarlijke zeemonsters, de Kaiju genaamd. Helaas voor de mensheid van de toekomst bleken de Jaegers niet in staat de Kaiju te verslaan. Alles lijkt verloren, tot een oud-piloot en een student zonder ervaring een oude Jaeger vinden en leren gebruiken. Zij vormen de laatste hoop voor de mensheid.

The Oranges (2011)


'The Oranges' volgt twee families in New Jersey. Het betreft de Ostroffs, met aan het hoofd Cathy (Janney) en Terry (Platt), en de Wallings, met aan het hoofd David (Laurie) en (Paige) Keener. Jarenlang waren het beste vrienden die continu bij elkaar over de vloer kwamen. Maar het huwelijk van David en Paige komt in gevaar zodra eerstgenoemde iets begint met Nina, de dochter van Cathy en Terry. Ze worden steeds verliefder en het geheel wordt steeds minder gemakkelijk. Het geheel heeft ook invloed op Vanessa, de dochter van David en Paige en een jeugdvriendin van Nina. Iedereen moet goed bij zichzelf te rade gaan om dit tot een goed eind te brengen.

Before Midnight (2013)


In de derde "Before" ontmoeten Jesse en Celine negen jaar later in Griekenland. Het is bijna twee decennia geleden dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in de trein naar Wenen. Voor de klok middernacht slaat, zal er een nieuwe episode in hun verhaal bijgeschreven zijn.

Blancanieves (2012)


Sofia Ora speelt Carmencita, de dochter van een beroemde matador (Daniel Giminez Cacho). Wanneer ze ouder is wordt ze gespeeld door Macarena Garcia. Haar kwaadaardige stiefmoeder (Maribel Verdu) wil haar dood hebben, maar Carmencita weet het te overleven en sluit zich aan bij een bende stierenvechtende dwergen.

Pieta (2012)

Regie: Ki-duk Kim

Het verhaal gaat over een ruwe man die werkt voor een wrede woekeraar. Hij heeft geen familie, geen geliefden waar hij zich zorgen om moet maken, en dus kent hij ook geen enkele angst of aarzeling wanneer het er op aankomt om zijn misdadige taken uit te voeren. Op een dag verschijnt een mysterieuze vrouw in zijn leven die beweert zijn moeder te zijn. Aanvankelijk gelooft hij haar niet, want hij kan zich zijn moeder niet herinneren. Maar wanneer hij aan haar gehecht raakt, ontdekt hij haar afschuwelijke doch trieste geheim.

Blackfish (2013)


De beruchte orka Tilikum is verantwoordelijk voor de dood van drie individuen, waaronder een beroemde orkatrainer. Blackfish laat de gruwelijke gevolgen zien, van het in gevangenschap houden van dit soort intelligente dieren.

Mariage à Mendoza (2012)


Parijs - Buenos Aires, en vandaar naar Mendoza. De broers Antoine en Marcus zijn op weg naar de bruiloft van hun neef in het westen van het land... Argentinië, het grote avontuur waar ze al zo lang van dromen! Maar bij hun aankomst in Buenos Aires blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat met Antoine: hij is net door zijn vrouw gedumpt. Marcus gaat tot het uiterste om er zijn broertje weer bovenop te helpen. Van zwoele nachten in de hoofdstad tot de pracht en praal van de maanvallei. Onderweg ontmoeten ze een helderziende receptionist, een goddelijke schoonheid, stenen die geluk brengen... Op hun weg naar de bruiloft vinden de twee broers elkaar terug. Maar net als Antoine wat opknapt, is het Marcus die afknapt...

Tabu (2012)


Een oude temperamentvolle dame bewoont samen met haar Kaapverdische kuisvrouw en toegewijde buurvrouw dezelfde verdieping van een flatgebouw in Lissabon., Wanneer de oude dame sterft, worden de twee andere vrouwen op de hoogte gesteld van een verrassende episode uit haar verleden: een zowel liefdes als misdaadverhaal dat zich afspeelt in een Afrika uit avonturenfilms.

Freier Fall (2013)


De 36-jarige Marc is bij de oproerpolitie en wordt vader. Maar kort nadien wordt hij verliefd op zijn collega Kay. Zijn leven glipt hem langzaam door de vingers wanneer hij tussen zijn vertrouwde wereld en de kick van de nieuwe ervaringen heen en weer geslingerd wordt.

De Prooi (2013)

Regie:

Klassieke tragedie en financiële thriller over bankier Rijkman Groenink en de val van ABN AMRO. Het verhaal van de opkomst en ondergang van Rijkman Groenink, die in 2000 aantreedt als opvolger van bestuursvoorzitter Jan Kalff. Met zijn rücksichtsloze, ambitieuze koers om de bank in de top vijf van grootste internationale banken te krijgen, blijkt hij al snel met vuur te spelen en meer dan hij denkt op het spel te zetten.


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Op zich is Pacific Rim wel vermakelijk, maar niet direct iets wat een tweede kijkbeurt vraagt. Dan ben ik meer benieuwd naar Before Midnight.

Robintje

Avatar

benjamin "Op zich is Pacific Rim wel vermakelijk, maar niet direct iets wat een tweede kijkbeurt vraagt. Dan ben ik meer benieuwd naar Before Midnight."


Was jij niet degene die zei dat Pacific Rim niet in IMAX draaide ? :Y

Ik heb Pacific Rim & The Wolverine beide al binnen.. vooral Pacific Rim is een lust voor het oog op blu-ray ! Alleen al voor dat in combinatie met de actie is het dubbel en dwars waard om in de kast te hebben staan.

The Wolverine even oppassen als je de 2D versie of de 3D koopt.. de 2D heeft namelijk alleen de bioscoopversie.. de 3D heeft net als World War Z de Extended Version.. die bedraagt 12min. extra beeldmateriaal. Die versie zit op de Bonus Disc wat wordt bijgeleverd, dus 3 losse cd's ! 3D + 2D ( bioscoopversie ) + bonus disc ( 2D BR extended versie ).

Komt er dus op neer:
Wil je extra beeldmateriaal MOET je de 3D kopen. Belachelijk !

Banned

Avatar

Deze week ook de fantastische en mysterieuze franse serie "Les Revenants" - bij ons uitgebracht als 'Rebound'.

Roeltje

Avatar

Robintje "Was jij niet degene die zei dat Pacific Rim niet in IMAX draaide ? :Y"


Dat was ik :Y

SciFiFanaat

Avatar

Robintje "
The Wolverine even oppassen als je de 2D versie of de 3D koopt.. de 2D heeft namelijk alleen de bioscoopversie.. de 3D heeft net als World War Z de Extended Version.. die bedraagt 12min. extra beeldmateriaal. Die versie zit op de Bonus Disc wat wordt bijgeleverd, dus 3 losse cd's ! 3D + 2D ( bioscoopversie ) + bonus disc ( 2D BR extended versie ).

Komt er dus op neer:
Wil je extra beeldmateriaal MOET je de 3D kopen. Belachelijk !"


:(

Dat is inderdaad echt te belachelijk voor woorden.

Goede nieuws is dan dat ik wel wat geld bespaar want nu wordt het alleen Pacific Rim deze maand. Die extended version van The Wolverine kan me op deze manier gestolen worden.

benjamin

Avatar

Robintje "Was jij niet degene die zei dat Pacific Rim niet in IMAX draaide ? :Y"


Nope, dat was iemand anders hoor. Bovendien woon ik in België, dus heel die IMAX-discussie was voor mij niet eens van toepassing.

Pete_027

Avatar

Pacific RimT+)
The Wolverine een stuk van gezien en tot nu toe vind ik hem goed. Veel beter dan de eerdere Wolverine.

Spider-fan

Avatar

Robintje "
Komt er dus op neer:
Wil je extra beeldmateriaal MOET je de 3D kopen. Belachelijk !"


Dat is inderdaad een vreemde actie. En hij is ook best duur, zie hem nog niet lager dan rond de 30 euro.

Spider-fan

Avatar

Pete_027 "
The Wolverine een stuk van gezien en tot nu toe vind ik hem goed. Veel beter dan de eerdere Wolverine."


Ik vind hem ook veel beter, maar toch is ie niet optimaal. Misschien mis je toch op één of andere manier de andere X-men. Hoewel ik in de solo-comics van Wolverine daar nooit zoveel problemen mee heb.

Wat ik ook leuk vind is de grotendeels onbekende cast. Je ziet zo vaak van die vaste bekende Hollywood-acteurs in een film opduiken. Maar behalve Jackman, Janssen en Will Yun Lee ken ik hier niemand.

Ook is ie erg mooi qua locaties.

Robintje

Avatar

Spider-fan "Dat is inderdaad een vreemde actie. En hij is ook best duur, zie hem nog niet lager dan rond de 30 euro."


Daarvoor zijn dus die extra 12 min. dat maakt de film naar mijn mening wel wat beter.. bioscoopversie vind ik tegenvallen.
Die extra 12 min. geven dit wel extra:

equences of intense sci-fi action and violence, some sexuality and language

Leest op papier wel leuk voor die 12 min.

€ 30,- ? Stuur mij maar een mail: jalbeckers@live.nl

Spider-fan

Avatar

Een paar minuten kan veel uitmaken, vooral waar het intensiteit (van geweld, sex e.d.) betreft. De MPAA vraagt ook vaak maar om geringe uitname van bepaalde beelden voor ratings: een paar seconden hier, een paar seconden daar. Maar toch scheelt het veel.

De dvd-versie van de remake van 'The Grudge' (2004) was maar een paar minuten langer dan in de bioscoop. Maar daardoor viel ie me in de bioscoop tegen, en op dvd vond ik hem prima - de extra beelden gaven net dat meer intensiteit - die voor een horrorfilm uiteraard zeer belangrijk is.

Ik denk dat ik met The Wolverine kopen gewoon wacht tot ie wat gezakt is in prijs.

Decepticon

Avatar

Robintje "The Wolverine even oppassen als je de 2D versie of de 3D koopt.. de 2D heeft namelijk alleen de bioscoopversie.. de 3D heeft net als World War Z de Extended Version.. die bedraagt 12min. extra beeldmateriaal. Die versie zit op de Bonus Disc wat wordt bijgeleverd, dus 3 losse cd's ! 3D + 2D ( bioscoopversie ) + bonus disc ( 2D BR extended versie ).

Komt er dus op neer:
Wil je extra beeldmateriaal MOET je de 3D kopen. Belachelijk !"
Dat is zoals SciFiFanaat ook zegt, idd echt een belachelijke actie! Als dat de nieuwe strategie is om 3D aan de man te brengen, de extended versie op een extra disc drukken en alleen i.c.m. de 3D versie te koop, is dat echt ziekmakend. Net zoals dat Paramount de extra's van Transformers 3 alleen op de 3D versie zette. :( Ik heb die 3D versie nog steeds niet, ik wacht er op dat ie een keer goed is afgeprijsd.

Ik hoorde het maandag van mijn videotheekmannetje en die tipte mij dus ook al. Mijn maat had hem gepre-orderd en heeft hem direct geannuleerd toen ik hem dit zei.
Nu gaan we zaterdag naar de Media Markt de steelbook van Pacific Rim halen en willen eigelijk ook de steelbook van The Woverine, maar waarschijnlijk zit daar de bonus disc niet bij in. Dus ik ben bang dat we ook de 3D versie moet kopen.
Vreemde is, geen enkele site vermeld hoeveel discs erbij zitten en weten helemaal niet hoe het zit.

Decepticon

Avatar

Spider-fan "Dat is inderdaad een vreemde actie. En hij is ook best duur, zie hem nog niet lager dan rond de 30 euro."
Media Markt online 23,99 en DVDOutlet 24,99.

Spider-fan

Avatar

Decepticon "Media Markt online 23,99 en DVDOutlet 24,99."


Bedankt. Denk dat ik hem dan bij Media Markt haal.

NieuwsFilm

meest populair