DVD releases week 47

Met o.a. The Wolverine en Pacific Rim

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Wolverine (2013)


In de volgende X-Men spin-off komt Logan (Jackman) tegenover zijn ultieme vijand te staan in een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en worden zijn fysieke en emotionele grenzen op de proef gesteld. Daarbij zullen zijn klauwen kruisen met Samoeraistaal.
Bekijk de afbeelding

Guns, Girls and Gambling (2011)


Het verhaal plaatst een Elvis imitator, Indianen, moderne cowboys, een 2 meter lange blonde huurmoordenaar, een studieknul, een corrupte agent en een prostitue in een jacht op een onschatbare Amerikaanse Indiaanse artefact die gestolen is tijdens een poker spel in een Indiaanse casino.
Bekijk de afbeelding

Odd Thomas (2013)


Odd Thomas speelt zich af in een woestijnstadje in Californië, waar het helderziende hoofdpersonage (Yelchin) een onverwachte ontmoeting heeft met een mysterieuze man die over duistere, gevaarlijke krachten beschikt. Slechts twee mensen kennen het bovennatuurlijke geheim van Thomas: zijn vriendinnetje Stormy (Timlin) en de plaatselijke politiechef (Dafoe).
Bekijk de afbeelding

Pacific Rim (2013)


In 'Pacific Rim' spelen zogenaamde 'Jaegers' de hoofdrol. Dat zijn gigantische robots die het op moeten nemen tegen gevaarlijke zeemonsters, de Kaiju genaamd. Helaas voor de mensheid van de toekomst bleken de Jaegers niet in staat de Kaiju te verslaan. Alles lijkt verloren, tot een oud-piloot en een student zonder ervaring een oude Jaeger vinden en leren gebruiken. Zij vormen de laatste hoop voor de mensheid.
Bekijk de afbeelding

The Oranges (2011)


'The Oranges' volgt twee families in New Jersey. Het betreft de Ostroffs, met aan het hoofd Cathy (Janney) en Terry (Platt), en de Wallings, met aan het hoofd David (Laurie) en (Paige) Keener. Jarenlang waren het beste vrienden die continu bij elkaar over de vloer kwamen. Maar het huwelijk van David en Paige komt in gevaar zodra eerstgenoemde iets begint met Nina, de dochter van Cathy en Terry. Ze worden steeds verliefder en het geheel wordt steeds minder gemakkelijk. Het geheel heeft ook invloed op Vanessa, de dochter van David en Paige en een jeugdvriendin van Nina. Iedereen moet goed bij zichzelf te rade gaan om dit tot een goed eind te brengen.
Bekijk de afbeelding

Before Midnight (2013)


In de derde "Before" ontmoeten Jesse en Celine negen jaar later in Griekenland. Het is bijna twee decennia geleden dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in de trein naar Wenen. Voor de klok middernacht slaat, zal er een nieuwe episode in hun verhaal bijgeschreven zijn.
Bekijk de afbeelding

Blancanieves (2012)


Sofia Ora speelt Carmencita, de dochter van een beroemde matador (Daniel Giminez Cacho). Wanneer ze ouder is wordt ze gespeeld door Macarena Garcia. Haar kwaadaardige stiefmoeder (Maribel Verdu) wil haar dood hebben, maar Carmencita weet het te overleven en sluit zich aan bij een bende stierenvechtende dwergen.
Bekijk de afbeelding

Pieta (2012)

Regie: Ki-duk Kim

Het verhaal gaat over een ruwe man die werkt voor een wrede woekeraar. Hij heeft geen familie, geen geliefden waar hij zich zorgen om moet maken, en dus kent hij ook geen enkele angst of aarzeling wanneer het er op aankomt om zijn misdadige taken uit te voeren. Op een dag verschijnt een mysterieuze vrouw in zijn leven die beweert zijn moeder te zijn. Aanvankelijk gelooft hij haar niet, want hij kan zich zijn moeder niet herinneren. Maar wanneer hij aan haar gehecht raakt, ontdekt hij haar afschuwelijke doch trieste geheim.
Bekijk de afbeelding

Blackfish (2013)


De beruchte orka Tilikum is verantwoordelijk voor de dood van drie individuen, waaronder een beroemde orkatrainer. Blackfish laat de gruwelijke gevolgen zien, van het in gevangenschap houden van dit soort intelligente dieren.
Bekijk de afbeelding

Mariage à Mendoza (2012)


Parijs - Buenos Aires, en vandaar naar Mendoza. De broers Antoine en Marcus zijn op weg naar de bruiloft van hun neef in het westen van het land... Argentinië, het grote avontuur waar ze al zo lang van dromen! Maar bij hun aankomst in Buenos Aires blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat met Antoine: hij is net door zijn vrouw gedumpt. Marcus gaat tot het uiterste om er zijn broertje weer bovenop te helpen. Van zwoele nachten in de hoofdstad tot de pracht en praal van de maanvallei. Onderweg ontmoeten ze een helderziende receptionist, een goddelijke schoonheid, stenen die geluk brengen... Op hun weg naar de bruiloft vinden de twee broers elkaar terug. Maar net als Antoine wat opknapt, is het Marcus die afknapt...
Bekijk de afbeelding

Tabu (2012)


Een oude temperamentvolle dame bewoont samen met haar Kaapverdische kuisvrouw en toegewijde buurvrouw dezelfde verdieping van een flatgebouw in Lissabon., Wanneer de oude dame sterft, worden de twee andere vrouwen op de hoogte gesteld van een verrassende episode uit haar verleden: een zowel liefdes als misdaadverhaal dat zich afspeelt in een Afrika uit avonturenfilms.
Bekijk de afbeelding

Freier Fall (2013)


De 36-jarige Marc is bij de oproerpolitie en wordt vader. Maar kort nadien wordt hij verliefd op zijn collega Kay. Zijn leven glipt hem langzaam door de vingers wanneer hij tussen zijn vertrouwde wereld en de kick van de nieuwe ervaringen heen en weer geslingerd wordt.
Bekijk de afbeelding

De Prooi (2013)

Regie:

Klassieke tragedie en financiële thriller over bankier Rijkman Groenink en de val van ABN AMRO. Het verhaal van de opkomst en ondergang van Rijkman Groenink, die in 2000 aantreedt als opvolger van bestuursvoorzitter Jan Kalff. Met zijn rücksichtsloze, ambitieuze koers om de bank in de top vijf van grootste internationale banken te krijgen, blijkt hij al snel met vuur te spelen en meer dan hij denkt op het spel te zetten.


NieuwsFilm

meest populair