Crossbones heeft grote toekomst na 'Captain America: The Winter Soldier'

Krijgt de slechterik een eigen film?

In een interview met Frank Grillo kreeg de website CraveOnline een boel nieuwe details over zijn rol als Crossbones in de aankomende Marvel-film Captain America: The Winter Soldier. In die film speelt hij een van de slechteriken waar Chris Evans het tegen op moet nemen, maar het blijkt dat Marvel grote plannen heeft met het personage.

”Het is een oorsprongsverhaal,” vertelde Grillo over de film. ”Je ontmoet mensen die er nog wel een tijdje zullen zijn, dus ze introduceren de personages. Het is net een serie. Leuk om te doen. Maar ik kan er niet veel over vertellen, omdat Marvel daar erg strikt in is. De film, we hebben er dele van gezien, wordt erg spectaculair.”

Toen hem gevraagd werd of Marvel grotere plannen heeft met zijn personage, antwoordde Grillo daar bevestigend op. ”Die hebben ze inderdaad. We zullen zien wat er gebeurt. We wachten af hoe de fans erop reageren en zien dan hoe het verder gaat.”

In The Winter Soldier moet Captain America (Evans) het samen met Black Widow (Scarlett Johansson) opnemen tegen een vijand die eerder onbekend was, en die het hedendaagse Washington D.C. bedreigt. Naast Johansson en Evans spelen ook Maria Hill (Cobie Smulders) en Nick Fury (Samuel L. Jackson) rollen in de film.



NieuwsFilm

meest populair