TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Unthinkable (2010)

Zaterdag 30 november om 22:00 op Veronica

Een terrorist wordt door de FBI ondervraagd over de lokaties van zeer gevaarlijke nucleaire bommen die op elk moment ergens in Amerika kunnen afgaan. Naarmate de tijd verstrijkt wordt er binnen de FBI steeds meer getwijfeld over welke methodes wel geoorloofd zijn en welke de grens overschrijden.
Bekijk de afbeelding

What's Your Number? (2011)

Zondag 1 december om 20:00 op NET5
Regie: Mark Mylod

Ally Darling (Anna Faris) is een vreemde jonge vrouw die het magische aantal van twintig verschillende vriendjes heeft bereikt. Ze besluit om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, in de hoop dat een van hen de ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans).
Bekijk de afbeelding

E.T.: The Extra-Terrestrial (1982)

Maandag 2 december om 20:30 op RTL8

De 10-jarige Elliott woont samen met zijn moeder, zijn oudere broer Michael en zijn zusje in een buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott noemt het E.T. en verbergt hem in een kast op zijn kamer. E.T. raakt snel vertrouwd met het aardse leven, maar heeft toch heimwee naar zijn eigen planeet.
Bekijk de afbeelding

Transformers (2007)

Dinsdag 3 december om 20:30 op RTL7

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.
Bekijk de afbeelding

War of the Worlds (2005)

Woensdag 4 december om 20:30 op RTL7

Ray Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernietiging achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.
Bekijk de afbeelding

Sint (2010)

Donderdag 5 december om 22:05 op RTL7
Regie: Dick Maas

In de film Sint bindt Frank (Egbert-Jan Weeber) de strijd aan met de moordlustige Niklas (Huub Stapel), een uit de dood herrezen bisschop, die het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling geeft. Frank wordt daarin bijgestaan door zijn vriendin Lisa (Caro Lenssen) en de politierechercheur Goert (Bert Luppes).
Bekijk de afbeelding

Road Trip (2000)

Vrijdag 6 december om 20:30 op RTL5

Een student komt erachter dat zijn vriendinnetje een video gaat krijgen die hij liever niet wil laten zien, vanwege de obscene inhoud. Hij moet ervoor zorgen dat zij die video niet te zien krijgt.


NieuwsFilm

meest populair