DVD releases week 50

Met o.a. Elysium, The Lone Ranger en De Nieuwe Wildernis.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Behind the Candelabra (2013)


'Behind the Candelabra' biedt een kijkje achter de schermen bij de vijf jaar durende relatie tussen Liberace en Thorson. Ondanks hun leeftijdsverschil en verschillende leefwereld, konden ze totaal niet zonder elkaar. We nemen een kijkje tijdens hun eerste ontmoeting in Liberace's kleedkamer en eindigen op het punt dat aan hun relatie publiekelijk een einde komt.
Bekijk de afbeelding

Elysium (2013)


Deze sci-fi actiefilm speelt zich af in het jaar 2159 waarin de rijke mensen op het ruimtestation Elysium leven, aangezien er enorme armoede heerst op een zeer overbevolkte Aarde. Regeringsleider Rhodes (Foster) strijdt voor een optimale leefomgeving op Elysium en doet er alles aan dat er geen arme mensen voet aan de grond zetten. De Aardse bewoners laten het er echter niet bij zitten en proberen op allerlei manieren "de hemel" te bereiken.
Bekijk de afbeelding

The Lone Ranger (2013)


In The Lone Ranger ontpopt John Reid (Armie Hammer) zich tot The Lone Ranger, een gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn indiaanse "side-kick" Tonto (Johhny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Een belangrijk detail hierbij is dat The Lone Ranger en Tonto ook goed met elkaar moeten leren samenwerken...
Bekijk de afbeelding

Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)


Logan Lerman keert terug als Percy Jackson, de zoon van Poseidon, die nog steeds bezig is met zijn epische queeste om zijn lot te vervullen. Samen met zijn halfgodvrienden gaat hij op zoek naar de Golden Fleece, waarmee hun thuisbasis Camp Half-Blood gered kan worden.
Bekijk de afbeelding

The Heat (2013)

Regie: Paul Feig

In de komedie 'The Heat' bundelen gerespecteerde en arrogante FBI agent Sarah Ashburn (Sandra Bullock) en de erg praktisch ingestelde en bijdehante straatagent Shannon Mullins (Melissa McCarthy) de krachten. Ze hebben echter ook overeenkomsten: ze nog nooit een partner hebben gehad. Toch gaan ze gezamenlijk achter een meedogenloze drugsbaron aan.
Bekijk de afbeelding

Il futuro (2013)


'Il futuro' (The Future) is een seksueel getint drama met in de hoofdrol Rutger Hauer. Hij speelt een gepensioneerde Mr. Universe en B-film acteur die zijn enorme huis nauwelijks uitkomt. Maar dan stuit hij op de bloedmooie Bianca (Manuela Martelli) en ontstaat er een relatie die deel uitmaakt van een overval om haar broer en vrienden te helpen.
Bekijk de afbeelding

Bellas mariposas (2012)


Een dag uit het leven van de 12-jarige Caterina, die vanuit de achterbuurt van de Sardijnse hoofdstad Cagliari haar onverwoestbaar optimistische wereldbeeld loslaat op de niet geringe misstanden in haar omgeving.
Bekijk de afbeelding

Shades of Gray (1997)


De moord van één van haar kunststudenten brengt een ex-tekenaar van de politie ertoe om haar eigen onderzoek te lanceren. Wanneer zij geleidelijk aan alle elementen samenbrengt komt ze tot de gruwelijke ontdekking dat haar man de hoofdverdachte is.
Bekijk de afbeelding

De nieuwe wildernis (2013)


De Nieuwe Wildernis is de grootste Nederlandse natuurfilm tot nu toe gemaakt. Onder leiding van ecoloog / natuurfotograaf Ruben Smit en regisseur Mark Verkerk is in 2011 gestart met het filmen van de natuur in de Oostvaardersplassen. Het verhaal bevat humor, emotie en drama, maar laat vooral de 'cycle of life' in al zijn facetten zien.
Bekijk de afbeelding

Los últimos días (2013)


Mensen komen door een mysterieuze vorm van agorafobie over de hele wereld gevangen te zitten in hun huizen. Terwijl als gevolg van deze sociale wanorde heel Barcelona verwoest wordt, raakt Matthew gescheiden van zijn zwangere vriendin. Om haar en zijn baby te redden, moet hij zich een weg door de stad vechten...
Bekijk de afbeelding

Ao, le dernier Néandertal (2010)


Ao is een geweldige jager, maar ook de allerlaatste Neanderthaler. Dagelijks vecht hij in de wildernis om te kunnen overleven, en vele afschrikwekkende beesten van zich af te houden. Op een dag ontmoet hij Aki, een mooi Homo Sapiens meisje, dat hem accepteert voor wat hij is. De twee worden verliefd op elkaar, maar hun levens komen op het spel te staan als ze de hyena-mensen ontmoeten. Dat is een clan van Homo Sapiens, die de Neanderthalers willen uitroeien.
Bekijk de afbeelding

K-9 Adventures: A Christmas Tale (2013)


Cassie redt de voormalige K-9 politiehond Scoot. Ook maakt ze nieuwe vrienden, als ze een kinderkoor probeert te helpen geld in te zamelen voor minder bedeelde kinderen. Als twee boeven komen opdagen, om te werken voor Cassie's vader, met het doel om het geld te stelen, is het aan Cassie, de hond Scoot, en hun vrienden om de slechteriken te pakken en Kerstmis te redden.


NieuwsFilm

meest populair