'The Adventures of Tintin 2' nog steeds in de planning

Regisseur Peter Jackson belooft meteen aan de slag te gaan zodra zijn avonturen in Midden-Aarde erop zitten.

In maart vernamen we uit de mond van Steven Spielberg dat zijn collega Peter Jackson nog steeds van plan is om het beoogde vervolg op The Adventures of Tintin te gaan maken. Het zou de bedoeling zijn om dit nieuwe Kuifje avontuur eind 2015 in de bioscopen uit te brengen. Jackson wil de film nog steeds maken, maar wil pas beginnen als hij klaar is met The Hobbit, aldus de regisseur tegenover BadTaste.it:

"Zodra ik klaar ben met The Hobbit, ga ik aan de slag met Tintin. Dit neemt veel tijd in beslag maar mijn plannen met Tintin zijn zeker niet veranderd."

Het laatste dat we hoorden over het verhaal van de film was dat de sequel een combinatie zou worden tussen de albums Seven Crystal Balls en Prisoners of the Sun. Ook over de derde en vierde film zou al zijn nagedacht; hiervoor hebben Jackson en Spielberg naar verluidt Destination Moon en Explorers on the Moon in gedachten.

Het ziet er niet naar uit dat de beoogde releasedatum gehaald zal worden. Allereerst is het simpelweg niet haalbaar en daarnaast komt Star Wars: Episode VII ook rond die tijd uit, een film waarmee niemand wil concurreren.



NieuwsFilm

meest populair