Algemeen

'The Adventures of Tintin 2' nog steeds in de planning

Regisseur Peter Jackson belooft meteen aan de slag te gaan zodra zijn avonturen in Midden-Aarde erop zitten.

door Jan-Peter Rook op 12.12.2013 om 17:21 in Algemeen
In maart vernamen we uit de mond van Steven Spielberg dat zijn collega Peter Jackson nog steeds van plan is om het beoogde vervolg op The Adventures of Tintin te gaan maken. Het zou de bedoeling zijn om dit nieuwe Kuifje avontuur eind 2015 in de bioscopen uit te brengen. Jackson wil de film nog steeds maken, maar wil pas beginnen als hij klaar is met The Hobbit, aldus de regisseur tegenover BadTaste.it:

"Zodra ik klaar ben met The Hobbit, ga ik aan de slag met Tintin. Dit neemt veel tijd in beslag maar mijn plannen met Tintin zijn zeker niet veranderd."

Het laatste dat we hoorden over het verhaal van de film was dat de sequel een combinatie zou worden tussen de albums Seven Crystal Balls en Prisoners of the Sun. Ook over de derde en vierde film zou al zijn nagedacht; hiervoor hebben Jackson en Spielberg naar verluidt Destination Moon en Explorers on the Moon in gedachten.

Het ziet er niet naar uit dat de beoogde releasedatum gehaald zal worden. Allereerst is het simpelweg niet haalbaar en daarnaast komt Star Wars: Episode VII ook rond die tijd uit, een film waarmee niemand wil concurreren.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Het eerste deel vond ik geweldig, en ik kan niet wachten op het vervolg! De verhalen over de Kristallen Bollen en de Zonnetempel zijn altijd mijn favorieten geweest, dus ik ben erg benieuwd! T+)

jaime91

Avatar

JamesBond "Het eerste deel vond ik geweldig, en ik kan niet wachten op het vervolg! De verhalen over de Kristallen Bollen en de Zonnetempel zijn altijd mijn favorieten geweest, dus ik ben erg benieuwd! T+)"

Sluit ik me helemaal bij aan. Hoop dat dit een langlopende franchise word, er zijn genoeg Kuifje verhalen die ze kunnen verfilmen. Ben overigens nooit een echte Kuifje fan geweest, maar ik heb me goed vermaakt met die film.

Thiver

Avatar

"The Adventures of Tintin 2 sequel"... is dat niet een beetje dubbelop? :}

Teknootje

Avatar

Blijft het wel een beetje jammer vinden dat ze niet verder gaan waar de 1e film ophield. Als ik het me goed herinner (weer enige tijd geleden dat ik de strips gelezen heb) is de Schat van Scharlaken Rackham ook het deel waarin we kennis maken met Prof. Zonnebloem.

Al zijn de strips de 7 kristallen bollen en de zonnebtempel ook leuk.

Rickymelis

Avatar

Laat maar komen, deel 1 was geweldig !

benjamin

Avatar

Maar uiteindelijk zal men toch kiezen die sequel op te splitsen in drie films. Smiley face

iTED

Avatar

Ook ik heb nooit veel met de strips gehad, wel eens wat gelezen, maar nooit echt een band mee gehad.
Maar de film vond ik verrassend leuk Smiley face
Dus meerdere films zie ik echt wel zitten.

Goov25

Avatar

Graag, zo snel mogelijk! Vind deel 1 nog altijd één van de meest vermakelijke animatiefilms, en ben fan van Kuifje!

M0vieFreak

Avatar

Deel 1 is heel mooi, dus kom maar op!

Chris23

Avatar

La ma kome, The Adventures of Tintin had alles wat Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull miste.

Steve-O

Avatar

De eerste film was vermakelijk :Y Ben vrijwel zeker dat PJ Tintin2 in HFR gaat opnemen. Zou interessant zijn, gezien het feit dan alles met de computer gemaakt wordt. Ben erg benieuwd hiernaar! Maar vooralsnog heb ik heel erg genoten van DOS en kan niet wachten op TABA!!!

benjamin

Avatar

Ik vraag me wel af of de verdere films nog steeds vooral vlotte avonturenfilms zullen zijn of Tintin ook weer valsemunters, drugsbendes en dergelijke op z'n pad vindt.

Frietgezicht

Avatar

Je kunt veel zeiken over Kuifje(niet dat iemand dat doet) maar je hoeft niet bang te zijn voor een liefdes-verhaal dat erin verwerkt is. Heb al zijn strips nog liggen in de schuuur en ken me geen romance herinneren.

Maar nu ik eraan denk,hoe oud is die eigenlijk en neukt die weleens?

Chris23

Avatar

Frietgezicht "
Maar nu ik eraan denk,hoe oud is die eigenlijk en neukt die weleens?"wat denkie zelf? Smiley face

Gigan72

Avatar

UnknowB "Nog steeds niet begonnen? ..."


Nee want hij is nog druk met The Hobbit

MinnieMouse

Avatar

Het zou toch wel heel leuk zijn als het echt een vervolg wordt op de eerste film. Ik vond het echt een hele goede film met prachtige animatie.

NieuwsFilm