DVD releases week 51

Met o.a. R.I.P.D., The Conjuring & Smoorverliefd.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

R.I.P.D. (2013)


'R.I.P.D.', waarvoor scenaristen Matt Manfredi en Phil Hay gebruik maakten van de gelijknamige graphic novel van Peter M. Lenkov, volgt politieman Nick Walker (Reynolds). Het gaat zowel professioneel als privé uitstekend met hem, maar dan wordt hij tijdens zijn dienst neergeschoten. Nu hij niet meer onder de levenden is, gaat hij werken bij de R.I.P.D. (Rest in Peace Department) met als voornaamste doel het opsporen van zijn moordenaar. Dit doet hij met de hulp van de (letterlijk) eeuwenoude Roy Pulsipher (Bridges).
Bekijk de afbeelding

The Conjuring (2013)

Regie: James Wan

Deze paranormale thriller speelt zich af in de jaren zeventig, en gaat over een koppel (Ron Livingston en Lili Taylor) dat zijn intrek neemt in een huis in Rhode Island waar naar verluidt goed- en kwaadaardige geesten rondwaren. Lorraine en Ed Warren (Vera Farmiga en Patrick Wilson), twee onderzoekers gespecialiseerd in bovennatuurlijke fenomenen, onderzoeken de zaak.
Bekijk de afbeelding

Girl Most Likely (2012)


Een redelijk succesvolle toneelschrijfster (Kristen Wiig) uit New York faket een zelfmoordpoging om zo haar voormalige vriendje terug te winnen. In plaats daarvan wordt ze echter onder de voogdij geplaatst van haar moeder (Annette Bening), een onhebbelijke gokverslaafde.
Bekijk de afbeelding

À coeur ouvert (2012)


Mila en Javier zijn beiden hartchirurg. Ze zijn al tien jaar getrouwd en delen twee passies: hun liefde en hun werk. Maar als Mila onverwacht zwanger wordt, ondermijnt het perspectief van een baby hun relatie. Javiers liefde voor alcohol wordt een ware dreiging...
Bekijk de afbeelding

Smoorverliefd (2013)


De romkom 'Smoorverliefd' zoomt in op de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna maken er onder een Haags dak samen gezellig een potje van. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.
Bekijk de afbeelding

One Direction: This Is Us (2013)


One Direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk. Ze eindigden in 2010 als derde in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor. Hun coach was Simon Cowell. Hun eerste single werd uitgeroepen tot 'Fastest selling single of 2011', De rest is geschiedenis: records van The Beatles en Coldplay werden verbroken. Regisseur Morgan Spurlock volgt de band op de voet tijdens een tournee en biedt naast interviews een kijkje achter de schermen van deze hit-sensatie.
Bekijk de afbeelding

Saving General Yang (2013)

Regie: Ronny Yu

Jarenlang was de Yang-familie loyaal aan elkaar en aan haar erfgenamen. Allen maakten gebruik van hun macht om te vechten. Een zevental zonen onder leiding van de charismatische generaal Yang Ye, moet het volk beschermen tegen een buitenlandse invasie. Als de situatie escaleert, worden de zonen gedwongen de handen in elkaar te slaan om hun vader te redden. Met drieduizend soldaten trekken ze erop uit, om Yang Ye te redden in de noordelijke natie Liao.
Bekijk de afbeelding

Tong que tai (2012)


In het jaar 198 voor Christus trekt de eerste minister van de Han-dynastie, Cao Cao naar het oosten van het land. Daar verslaat hij China's grootste krijger, Lv Bu. Hij boezemt elke krijger van het land angst in, en kroont zichzelf later tot koning van Wei. De geruchten gaan zelfs dat Cao Cao de intentie heeft de macht te grijpen en de keizer af te zetten. Ondertussen zijn de twee geliefden Mu Shun en Ling Jv vanuit een gevangenkamp overgebracht naar een verborgen graftombe, waar ze jarenlang opgeleid worden tot moordenaars met een geheime missie.
Bekijk de afbeelding

Apartment 1303 3D (2012)


Op de dertiende verdieping van een groot gebouw ligt het lichte en luchtige appartement 1303. Het uitzicht op de zee is adembenemend, maar het appartement kent een zeer schokkende geschiedenis. Daar hebben enkele jonge vrouwen zelfmoord gepleegd door van het balkon te springen, en dat lijkt nu weer te gaan gebeuren.


NieuwsFilm

meest populair