Bioscoopreleases week 51

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Last Vegas (2013)


'Last Vegas', dat omschreven wordt als "Grumpy Old Men meets The Hangover", gaat over vier beste vrienden die inmiddels ver in de zestig zijn. Ze besluiten even te vluchten voor hun pensioen en geven in Las Vegas een bachelor party voor de enige van het viertal die nog single is.
Bekijk de afbeelding

Modern Times (1936)


Een fabrieksarbeider en een jong weesmeisje proberen samen in een vijandige wereld overeind te blijven.
Bekijk de afbeelding

Walking with Dinosaurs 3D (2013)


'Walking with Dinosaurs 3D', een CG animatiefilm die gebaseerd is op de BBC Worldwide serie en geregisseerd is door Neil Nightengale en Pierre De Lespinois. Voor de avonturenfilm is een productiebudget van $65 miljoen ter beschikking gesteld.
Bekijk de afbeelding

Mandela: Long Walk to Freedom (2013)


Dit is het verhaal van Nelson Mandela's buitengewone levensloop, vanaf zijn jeugdjaren in een boerendorpje, over zijn ruim 27 jaar durende gevangenschap op Robbeneiland tot zijn inhuldiging als de eerste democratisch verkozen president van Zuid-Afrika. Mandela is het verhaal van een gewone man die de uitdagingen van zijn tijd niet uit de weg ging en triomfeerde - een intiem portret over een modern icoon.
Bekijk de afbeelding

Samsara (2011)

Regie: Ron Fricke

Regisseur Ron Fricke (Baraka) gebruikt 70mm fotografie om de verbintenis tussen menselijkheid en de rest van de natuur te ontdekken en te verklaren. Daartoe wordt er ingezoomd op de wonderen van de wereld en de spiritualiteit van de mens.
Bekijk de afbeelding

Amazonia (2013)

Cast: --

Een aapje dat in gevangenschap is opgegroeid, wordt vrijgelaten in de jungle om voor zichzelf te zorgen.
Bekijk de afbeelding

Avant l'hiver (2013)


Paul heeft nooit getwijfeld aan de keuzes die hij gemaakt heeft. Na de zijn studie medicijnen is hij getrouwd met de knappe Lucie, die haar eigen carrière heeft laten varen om haar man te steunen. Hij is altijd trouw geweest, heeft respect afgedwongen van zijn collega's, heeft een zoon grootgebracht en een mooi huis gebouwd. Maar nu, in de herfst van zijn carrière, zet iets dit misschien allemaal onder druk. Het begint met een toevallige ontmoeting met de jonge, mysterieuze Lou.
Bekijk de afbeelding

In Bloom (2013)


Deze film speelt zich af in de Georgische hoofdstad Tblisi, in 1992. De vrienden Eka en Natia willen hun jeugd achter zich laten en negeren de normen van de samenleving om aan hun turbulente leven te ontsnappen.


NieuwsFilm

meest populair